Спечелете книга с автограф от Edna.bg и "Емас"!

Спечелете книга с автограф от Edna.bg и "Емас"!
Снимка: netinfo

Юси Адлер-Улсен, обявен от лондонския „Таймс” за новото явление в скандинавския криминален роман, ще бъде гост на Софийския международен литературен фестивал по време на Коледния панаир на книгата в НДК.

Неговото представяне в рамките на фестивала ще се състои на 13.12. (събота) от 18:30 в Мраморното фоайе с модератор Андрей Захариев. Преди това, от 17:00 часа, читателите ще имат възможност да се срещнат с него отблизо на щанда на издателство „Емас” на Панаира на книгата. Юси ще представи и втората си книга, която ще излезе на български на 01.12. – „Убийци на фазани”.

Юси Адлер-Улсен решава изцяло да се отдаде на писането чак на 47 години – преди това е минал през множество сфери, натрупал е огромен опит и идеи. Роден в семейството на виден сексолог и психиатър, Юси дълго търси своето поприще. Следва осем години – медицина, социология, политология, киноизкуство.

Свири на китара в няколко датски рок групи, композира песни, работи като редактор и стига до директор на издателство, след което основава свое издателство, работи като мениджър в различни компании, занимава се с енергийна ефективност и недвижими имоти. И така до 1995 г., когато сяда да напише първия си криминален роман. Което прави и до днес. 

Юси Адлер-Улсен се е утвърдил като най-успешният датски криминален автор, а звездата му изгрява с поредицата за Отдел „Q”, създаден за разкриване на стари случаи. Начело е комисар Карл Мьорк, чийто безотказен полицейски нюх понякога успява да разсее тоталното му нежелание да работи. Мьорк – означава „мрак” – е немотивиран, разочарован от живота и просто иска да дреме в кабинета си и да реди пасианси

Първата част от серията – „Жената в капан”, получи наградата „Бари” за най-добър криминален роман на 2012 година, издаден в САЩ и Канада.

Преди да стане хит там, обаче, Адлер-Улсен вече бе звезда в Европа. Само в Германия романите му достигаха двумилионни тиражи и се задържаха по 60 седмици на върховете на класациите.

Сред множеството му престижни награди е и „Стъклен ключ”, връчван на автори като Стиг Ларшон и Ю Несбьо

Сега Edna.bg и издателство "Емас" ви предоставят шанса да спечелите новата книга на Юси Адлер-Улсен "Убийци на фазани" с автограф лично от автора!

Това, което трябва да направите е:
1. Да изпратите на електронната ни поща edna@netinfocompany.bg отговор на въпроса "На колко години Юси Адлер-Улсен решава да се занимава с писане на криминални романи?" със заглавие на писмото "Юси Адлер-Улсен".
2. Освен отговора си, напишете трите си имена, възраст (над 18г.), от кой град сте и актуален телефон за обратна връзка.
3. Периодът на играта е 24 часа, съответно можете да изпращате вашите писма от днес – 4 декември (четвъртък) до 10:30 ч. утре, 5 декември (петък) 2014 година.

Победителите ще бъдат трима, избрани на лотариен принцип и обявени в сайта на 05.12.2014 година чрез статия. 

* Периодът на играта е от 10:30 часа на 04.12.2014 г. (четвъртък) до 10:30 часа на 05.12.2014 г.(петък). Победителите в играта ще бъде избран на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора. В лотарията участват читатели, изпълнили коректно поставените по-горе условия. Имената на тримата печеливши ще бъдат обявени чрез статия в Edna.bg. както и на официалната “Фейсбук“ страница на сайта на 05.12.2014 г.(петък). Победителите ще получат по една книга от ИК "Емас". Представители на Организатора (Нетинфо АД) ще се свържат с победителя непосредствено след лотарията чрез телефонно обаждане. Организаторът, Нетинфо АД, запазва правото си да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Нетинфо АД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти