Създадено за Lilly Drogerie

„Аз съм Лили“ – мениджърската стажантска програма, която търси точно ТЕБ!

Когато мечтаната работа е на един клик разстояние!
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

За голяма част от хората словосъчетание като „перфектната работа“ може и да звучи като оксиморон, но когато откриете своето призвание в живота, последното, което ще правите, е да гледате часовника си и да отброявате часовете до края на работния ден или да изпитвате тревожност, че е неделя, чакайки трепетно да стане петък.

Мечтаната работа е тази, която ни прави по-добри, по-амбициозни и по-нахъсани. Говорим за нея винаги с усмивка и обикновено присъства в мислите ни, дори и когато не сме на работа.

Нека не забравяме, че в работа прекарваме една трета от денонощието, което прави избора ѝ едно изключително важно решение. Точно затова сме и тук – да ви предложим една уникална възможност, която да ви държи развълнувани и накрая да се гордеете със себе си и избора си – приятно ни е, ние сме Лили!

Лили Дрогерие е международна компания, която оперира на територията на три държави, с над 10-годишен опит в ритейл бизнеса, работеща с едни от най-големите и разпознаваеми козметични брандове. Спряхме ли ти дъха? Значи мениджърската им програма е точно за теб!

От Лили Дрогерие вярват, че една от най-важните стъпки към успеха и първата, която трябва да направите, е да повярвате в себе си. Те вярват в теб и те канят да станеш част от семейството им, като се потопиш в приятелски екип от професионалисти.

d
Снимка: Lilly Drogerie

До края на септември може да кандидатстваш за Програма за млади таланти „Аз съм Лили“ за период от 6 месеца, по време на която ще се гмурнеш в дълбоките дебри на козметичния бизнес. Любезният и усмихнат екип от най-добрите професионалисти на Лили Дрогерии ще те посрещне и запознае със структурата на компанията, където ще имаш уникалната възможност да придобиеш практически знания от първо лице.

Разбира се, това ще се случва по програма с предварително изготвен план и конкретни стъпки за действие. Ако почувстваш, че това е „твоето“ място, а ние не се и съмняваме в това -  след приключване на Програмата ще имаш възможност да останеш на постоянна позиция. И не само – ще получиш преференциални условия при ползване на карта за спорт и отстъпка във всички обекти на Лили Дрогерие, за да може да си се насладиш на любимите козметични продукти на промоционална цена. Страхотно, нали?

Ти си Лили, ако си студент последна година, наскоро си завършил университет или имаш нужда от промяна на средата и от ново предизвикателство.

Приятелите те определят като комуникативна личност, а офис програмите (Word, Excel и PowerPoint) са ти сила, на която всички се възхищават. Мотивацията и професионалното развитие са неотлъчна част от твоя мечтан житейски път.

Ако и вие сте толкова развълнувани, че нямахте търпение да дочетете статията докрай, то значи сте наясно, че мечтаната работа може да е буквално на един клик разстояние. После ще ни благодарите, че сме ви казали. Не дръжте тази страхотни новини за себе си, а споделете и с приятели.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти