"Когато Януари срещна Август" - идеалното лятно четиво

любов
Снимка: Istock

Свежа, лятна, модерна книга, подходяща за жени от всякаква възраст, която има потенциал да намери почитатели и сред мъжката публика.

Авторка на романтични романи, която вече не вярва в любовта и всепризнат писател, който e загубил вдъхновение се сблъскват в предизвикателство с неочаквани последици!

Дженюъри Андрюс пише романтични книги, които моментално се превръщат в бестселъри. Огъстъс Еверет е признат автор на художествена литература. Тя завършва историите си с щастлив край, а той убива всичките си герои. Единственото, което ги свързва, е творческият блокаж и съседните къщи на плажа.

Докато Дженюъри се готви да се изправи пред тайните на своя баща и опитва да превъзмогне болката от неочаквано предателство, Огъстъс иска да затвори всички врати към миналото.

Двамата сключват сделка, която ще ги извади от зоната им на комфорт, а евентуално и от блокажа. Той ще напише сладка и романтична история, а тя – следващия голям литературен шедьовър. Всеки ще помогне на другия и никой няма да се влюбва. Тъй като това би било клише... нали?

книга
Снимка: ИК "ЕРА"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти