Книжка за добрите обноски

Книжка за добрите обноски
Снимка: Thinkstock

Днес на родния книжен пазар излизат поредните две книжки от детската поредица "Дора Изследователката"!

"Дора и нейната книжка за добри обноски" (24 стр., цена: 4.50 лв.) предлага на децата поучително приключение със сърдития стар Трол. Той иска да се извини на своя приятел Мишока, а не знае как.

На помощ идва Дора и нейната безценна книжка. 

В "Раницата на Дора" (24 стр., цена: 4.50 лв.) находчивото момиченце трябва да стигне до библиотеката навреме, за да върне книжките си. Помага ѝ нейната раничка, а Картата указва най-прекия път до целта!

Книжките за Дора се харесват и на най-малките деца, а освен това са много образователни.

Проектът е на MTV и техния специализиран канал "Никелодеон". До момента има шест номинации и една награда "Еми", а днес Дора (и нейният фантастичен антураж) владее сърцата на дечица от 3 до 9-годишна възраст по всички краища на света.

Съдържанието на книжките се основава на едноименната телевизионна поредица. Всички те са чудесно илюстрирани и предлагат на малчуганите възможности за четене на няколко различни нива. 

"Дора Изследователката": "Дора и нейната книжка за добри обноски": Много е важно да усвоиш добри маниери! Присъединете се към Дора и Ботичко! Те ще помогнат на сърдития стар Трол да се извини на своя приятел Мишока! Научете всичко за добрите обноски заедно с нашите герои.

"Дора Изследователката": "Раницата на Дора": Дора обича Раницата си. Вътре има всичко, от което се нуждае. Тръгнете с Дора и приятелите ѝ, които се опитват да отидат в библиотеката, преди да я затворят, за да може Дора да върне навреме книгите си. Ще помогне ли Раницата? Ще разберете от това вълнуващо приключение.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти