Кики след “Един за друг”: Бебе е най-голямата ни мечта с Емо!

Първата отпаднала двойка в сезон 5 на романтичното риалити “Един за друг” е младото семейство Кристина и Емилиян от Добрич. Кики и Емо, както ги наричат приятелите им, се превърнаха и в първата двойка от тазгодишния сезон на предаването, която гостува в подкаста “Един без друг”.Там те споделиха пред водещата Денислава Велкова какви са преживяванията им във Вилата на любовта и разкриха коя е най-голямата им мечта.

Кики и Емо не скриха, че са разочаровани заради отпадането си. Те признават обаче, че не са се представили по най-добрия начин в последната им седмица в "Един за друг".

един без друг
Снимка: NOVA

Емо сподели, че още в първите няколко дни е усетил, че Тихомир не ги харесва и това си е проличало в играта преди елиминациите.

Най-близки след формата ще им останат съквартирантите им във Вилата на любовта - Сияна и Светльо, както и съседите им по стая Крис и Марго и Венци и Михаела.

един без друг
Снимка: NOVA

Емо разкри пред Денислава, която е участник от последния сезон на “Игри на волята”, че се е записал на кастинг за екстремното риалити и все още има желание да участва, макар че се е контузил преди 8 месеца и не е в най-добрата си физическа форма.

Кики и Емо също разказаха в “Един без друг” за момента, в който са се запознали в дискотека в Добрич. Той я шокирал с реплика, която я накарала да се чуди дали наистина я харесва или не. Двойката разказа и за трудния си живот в Германия и причината да се върнат да живеят в родния си град.

един без друг
Снимка: NOVA

А какво предизвикателство отправи Денислава към Емо? Вижте във видеото.

Следете всичко най-интересно за подкаста на Денислава във FacebookInstagram и TikTok.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти