Какво значение носи символът хикс върху човешката длан

Всяко човешко тяло е уникално само по себе си, но има някои редки белези, които ни свързват или пък ни отличават още повече от другите.

Днес ще ви представим няколко интересни следи по човешкото тяло, които имат още по-интересно значение.

Да имаш X на дланта си
Хората, които четат по дланите, могат да предскажат бъдещето ни. Всъщност гледането на ръка е известно още от древността, като дори е известно, че Александър Велики е бил силно заинтригуван от хиромантията и е вземал важни решения въз основа на предсказания на линиите на дланите му. Твърди се, че той е бил сред малкото хора, които имат буквата X на дланта си.

Оказва се, че само 3% от населението по света има този знак на ръката, като проучване, направено от университета в Москва показва как точно буквата Х се свързва със съдбата му. Тези хора са родени лидери и имат необикновени умения. Те лесно прощават, но трудно забравят. Адаптират се бързо и имат голям късмет.

Дълъг палмарен мускул
Този мускул е наследство от нашите прадеди, които се катерели по дърветата. За да проверите дали го имате, поставете ръката си с дланта нагоре върху равна повърхност. Докоснете малкото пръстче и палеца си и леко ги повдигнете.

Ако виждате изпъкнало сухожилие на китката си, вие имате дълъг палмарен мускул. Не се притеснявайте ако нямате – той е безполезен при съвременния начин на живот на хората.

"Златна кръв"
Тя не е златна в буквалния смисъл на думата, но притежава едно уникално свойство: съдържа антигени. Свойствата на тази специална кръв са открити през 1961 г. и досега са известни около 40 човека с такава кръв. 9 от тях са невероятно ценни донори, защото тяхната кръв е подходяща за всеки реципиент.

Прочетете още:

Какво представлява амулетът със синьо око и за какво служи

Имате ли ангелска линия на ръката и какво означава тя?

Какво разкриват линиите върху китката за същността ни?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти