Лятото остава: до 35 градуса ни очакват през септември!

Тази година през септември се очаква средните месечни температури да бъдат над нормата, която за по-голямата част от страната е между 17° и 20°, а за планините - между 3° и 10°.

Най-високите температури през септември ще бъдат между 30° и 35°, а най-ниските - между 7° и 12°, по-високи по Черноморието.

Месечната сума на валежите ще бъде около нормата, която за равнините е между 40 и 60 л/кв.м, а за планинските и припланинските райони - от 60 до 80 л/кв.м. През първото десетдневие времето ще ще бъде предимно слънчево. Купеста и купесто-дъждовна облачност ще се развива в отделни дни главно над планинските райони и там ще има изолирани краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици.

През първата половина от периода температурите ще са близки, а през втората - по-високи от климатичните норми.

В началото на второто десетдневие има повишена вероятност за процес с валежи на повече места в страната и относително понижение на температурите. Около средата на десетдневието се очаква отново да се установи предимно слънчево време и вероятността за изолирани краткотрайни следобедни валежи намалява. В края на периода има изгледи за синоптична обстановка със значителна облачност, валежи и понижение на температурите.

През първата половина от третото десетдневие остава с повишена вероятност за валежи на повече места в страната, а температурите ще са около климатичните норми. След средата на десетдневието и до края на месеца се очаква сух период с предимно слънчево време и затопляне. 

Вижте тук кои ще бъдат най-късметлийските и магични дни от месеца:

Кои ще са най-магичните дни през септември 2023

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти