Какво трябва да знаят мъжете?

Какво трябва да знаят мъжете?
Снимка: Thinkstock

Милена Родригес

Нека сме наясно - повечето от моите съвети са за жени. Не че мъжете няма какво да научат за отношенията и връзките, просто те не слушат съвети. Съжалявам, но това е положението!

Все пак има някои мъже, които идват при мен за консултации и искат да чуят мнението ми по въпроса за отношенията им с жените.

Когато това се случи, ето някои от нещата, които се надявам, че ще ми позволят да им кажа:

1) Какъв тип жена искате?

Предполагам не сте знаели, че жените са по-емоционални от мъжете. Това е добрата новина и лошата. Жената, която ще развълнува сърцето ви, е също така жената, която ще има нужда от вашето насърчение и разбиране. Ако се надявате на жена, която е вълнуваща и същевременно няма нужда от емоционална подкрепа, тогава вие искате професионалистка - жена, която ще изпълнява сексуалните ви желания, но няма да има нужда от емоционална близост. Единственото, за което ще настоява, е съответно да ѝ плащате на час.

2) Да, бракът е затвор и на вас ще ви хареса.

Естествено, наясно сте, че когато се ожените ще имате по-малко свобода. Но свободата, за която копнеете, си има цена... и тази цена е самотата. Ако сте твърдо решени никога да не позволите на жена да се възползва от вас, никога да не е в лошо настроение и пък очаквате тя винаги да изглежда перфектно, тогава сте обречени на живот в самота. Всъщност бракът предлага незаменима комбинация от вълнение и удовлетворение и няма нищо по-безценно от това вечер да се прибирате при жена, която ви обича и която се е посветила на вашия успех.

3) Жената може да излекува сърцето ви като никоя друга.

Съпругата (или сериозната приятелка) помага на мъжа до получи достъп до някои части на мозъка си, които иначе би му било трудно да преживее сам. Всички тези чувства, които тя има и нуждата постоянно да знае какво мислите, понякога са трудни за понасяне, но тяхната роля е да събудят емоции, които дълго време са били латентни у мъжа. След известен период този процес ще ви направи по-спокоен, по-самоуверен, по-щастлив и доволен от живота. В добавка, съчувствието на жената може да излекува мъжкото сърце и душа повече, отколокото което и да е лекарство.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти