Как се обича лъв(ица)?

Как се обича лъв(ица)?
Снимка: Weheartit

По принцип не е лесно да обобщиш толкова много неща, които са всекидневие за едни, но напълно чужд за други представители на същата зодия. 

Да, наистина не само астрологията има значение спрямо това какъв човек седи срещу теб, но с течение на годините се убеждаваш, че определено хората от една зодия имат доста сходни черти. 

Разбира се характерът, вижданията за света и моралните ценности са тези неща, които допълват празните пространства, които зодиите оставят. 

Проверено е, че много от нещата, които ще прочетете в тази статия, се препокриват напълно за по-голямата част от представителите на зодията. (бел. ред. - редакторката на статията е зодия Лъв, с асцендент Лъв и Луна в Лъв, така че определено се потвърждава всичко).

Нека започваме и да видим как всъщност се обича лъв(ица)?

 - Лъвовете обичат вниманието -

Ако кажем, че не обичаме да сме център на внимание, това ще е лъжа. Но никой зрял представител на тази зодия няма да ви зареже, ако не е центъра на вашето внимание 24/7.

Какъв пример можем да дадем на мъжката аудитория: 

Навън вали, тръгвате си от среща с прекрасната лъвица в някой мол, но отказвате да я изпратите до колата, защото бързате а и е мокро. Нека предположим, че досега винаги сте го правили.

Не смятам, че трябва да се изненадвате от реакцията ѝ... Просто ще се обърне и ще си тръгне! Ако не я последвате би било огромна грешка.

Това е комбинация от показване на неуважение, пренебрежение и подигравка... Това би било непростимо в очите на една лъвица. 

Вижте всички останали признаци, че насреща ви има една истинска лъвица ( независимо дали се гледате в огледалото или излизате с такава ) ТУК. 

––––>>>> Към целия списък heart

Още интересни статии, които да прочетете:

Най-несъвместимите зодии

Как ще бъдат подредени планетите през 2016-а и какво ни вещаят те?

Планетарни напрежения: защо декември ще бъде опасен?

Предстои цикълът Сатурн-Нептун. Какво ни очаква?

Проявленията на Плутон

В търсене на Нептун в хороскопа

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти