Как да премахнем безопасно гел лак у дома

Вашият маникюр може да не е най-належащото нещо, за което мислите  през деня, но видът на обелен лак за нокти е нещото, която всяка жена не понася. Ако не сте ходили в салона за красота от няколко седмици (или месеци), вероятно ще стигнете до момент, в който вашият гел лак изисква поддръжка, която само професионалист може да предложи.

Освен видимото повторно израстване, което не изглежда толкова добре, колкото бихте искали, оставянето на гел лака прекалено дълго може да навреди на здравето на ноктите ви, оставяйки ги крехки и повредени.

Познаваме твърде добре изкушението, което идва с желанието да отлепите вашия гел лак направо от нокътя. Този момент на удовлетворение ще бъде мимолетен, но щетите, които нанасяте на ноктите си, може да отнеме седмици за възстановяване.

Когато се нанася твърде често, гел лакът за нокти има потенциал да отслаби ноктите ви след време. За да предотвратите повреди по нокътната плочка, препоръчваме да правите почивка между нанасянията на гел лак и да използвате основни продукти като заздравител за нокти и масло за кожички, за да помогнете на вашите естествени нокти да запазят здравината си.

Понякога нямаме възможност да запазим час при нашата маникюристка, а трябва спешно да премахнем лака. Спокойно, може да свалите всичко у дома безопасно, ако знаете как да го направите както трябва. Експертите разкриха пред Harper’s Bazaar техните професионални съвети как да премахнете гел лака от комфорта на собствения ви дом. С няколко ключови инструмента (може да се наложи да пазарувате онлайн за това) и малко търпение ще имате здрави, естествени нокти за нула време.

Как да премахнем безопасно гел лак у дома

 

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти