Как да победим енергийните вампири в офиса?

вампир
Снимка: iStock

Повечето от нас няма как да избегнат общуването с негативни хора. За съжаление, в България да мрънкаш е национален спорт.

Все повече обаче стават и онези от нас, които избират съзнателно с какви хора да се обградят, за да живеят по начина, по който искат. Няма как искаш да виждаш света от добрата му страна, ако покрай теб има само мрънкащи индивиди.

В личния ни живот такъв избор е лесно да се направи. Ние избираме половинките и приятелите си.

Какво обаче става, когато на работа, където няма как да ограничим напълно контакта с такива хора? На всичкото отгоре сме длъжни да ги виждаме и слушаме всеки ден, по цял ден, по пет дни в седмицата.

Обикновено общуването с енергийни вампири причинява необясним дискомфорт, главоболие и желание за агресивно поведение дори у хора, които по принцип са миролюбиви.

Ако вече си представяте конкретен колега, който ви кара да се чувствате по този неприятен начин, влезте в галерията ни, за да разберете как да се справите с него:

Как да победим енергийните вампири в офиса?

Някои от съветите може да звучат доста „мистично“, но така или иначе енергийните вампири действат на по-различно от материалното ниво.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти