ТЕСТ: Избери си бижу и виж какво означава това за характера ти

бижута
Снимка: iStock

Всички наши избори говорят за човекът, който стои зад тях. От хиляди години човечеството се опитва да разгадае тази мистерия научно и да даде отговор на това какво ни прави хората, които сме.

Астрологията, нумерологията, хиромантията: тези направления разгръщат полето на съзнанието ни. Но знаете ли, че хората използват и цветовете, за да разкриват характери?

Това прави този личностен тест толкова интересен, въпреки че не се базира само на цвета.

Просто си харесай едно бижу и виж долу какво значи!

g
Снимка: Всяка жена

1. Романтичка. Вие сте нежна и ранима, сякаш сте от друга епоха. Отдавате се на мечти, ала често се връщате прекалено в миналото и пропускате настоящето. Особено, ако имате проблем, предпочитате друг да поеме отговорността за решаването му.

2. Магнетична, но и тиха сте. Като дълбокото синьо на камъка, изглеждате безкрайно спокойна и блага, ала само най-близките ви знаят какво се крие под повърхността. Владеете се добре и сте незаменим събеседник. Склонна сте обаче да се затваряте в себе си и да таите обида дълго време.

3. Оптимистична и непретенциозна. С вас е лесно. Гледате ведро на живота и не позволявате на човека до вас да падне духом. Спортът е втората ви природа. Понякога вашата жизнерадостност се приема за инфантилност и с това дразните песимистите.

4. Мистика! Настроенията ви преливат в крайности и за хората е трудно да разберат истинската ви природа. Същевременно вие сте проницателни и склонни да критикувате. Обожавате да четете философия и да говорите за човешките съдби.

5. На пръв поглед обикновена. Но само на пръв поглед – вашата сила е в спокойствието и целенасочените действия. Понякога оставате незабелязана, ала вашите действия не остават без последствия – добри или лоши, решавате вие.

6. Застинала лава. Само ви трябва повод да разтопите вашата енергия и да я преобразувате в нещо грандиозно. Ентусиазмът ви е пословичен. Проблемът е, че обикновено по средата ви доскучава и рязко сменяте посоката. Същото се отнася и до любовта.

7. Организирана, амбициозна, не е чудно че постигате върхове в кариерата си. Винаги елегантна, слагате червило дори когато изхвърляте боклука. Проблемът е, че понякога изглеждате дистанцирана и студена.

8. Вие сте деликатна и мила. Обичате реда и чистота. Загрижени сте за комфорта на любимите си хора. Не налагате мнението си, но и ви е трудно да го отстоявате. Обичате да се занимавате с ръчни дейности – плетене, шиене, рисуване.

9. Вие сте номад по душа. Обичате да пътувате, да изучавате нови култури и обичаи. Свободата за вас е от огромно значение и дори да обичате силно, няма да позволите да ви ограничават. Понякога сте прахосница и вятърничава.

10. Вие сте пламенна и за вас няма невъзможни неща. Обичате да сте център на внимание и да купонясвате. Често сте твърде пряма, което не се харесва на всички, а в допълнение непрекъснато ви трябват нови впечатления, за да ви е интересно.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти