Юлиан Вергов за шести сезон на „Откраднат живот“: „Зрителите ще видят един различен доц. Банков“

„В предстоящите епизоди ще има любов, противопоставяне на характери и една раздяла. Съвсем скоро зрителите ще разберат защо шести сезон се казва „Анатомия на гнева“. Този сезон зрителите ще видят различен доцент Банков“, загатна Юлиан Вергов пред Гала в „На Кафе“.

Актьорът, чието връщане в хитовата продукция, предизвика огромно вълнение сред феновете, призна, че преди е бил по-експанзивен, но с времето се е научил да сдържа гнева си.

„В „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ ще има медицински случаи, които са изключителна рядкост. Истината е, че операциите са натоварващи – едни от най-стресовите моменти са, когато трябва да гледаме монитора в операционна и да извършваме в синхрон манипулацията. Искам да е достоверно, но не бих желал да навлизам твърде много в материята“, заяви актьорът, който отново е на снимачната площадка на най-успешния български медицински сериал.

„Юлиан има толкова силно присъствие на сцената – не обича пресиления плач, нито глупавите шеги. С него ни свързва дълбоко приятелство, работа на театралната сцена и в различни продукции“, сподели във видео-изненада актрисата Теодора Духовникова, която зрителите на NOVA ще видят в сериала „Дяволското гърло“. Сред различните забавни истории и спомени, тя дори разказа как двамата посрещнали Нова Година на бензиностанция след представление.

Тази вечер, от 20:00 ч. по NOVA доцент Банков ще трябва да се пребори за своето място в болницата. Ева ще продължи да търси отговори за миналото на доцент Банков и д-р Огнянова. Спомените ще се превърнат в сблъсък с настоящето, в който ще се намеси дори и д-р Ковачев. 

Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.

Юлиан Вергов и Владо Пенев
Снимка: NOVA

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти