Юли пристига - сочен като диня и с осанка на богиня

жена лято диня
Снимка: Istock

Вяра Иванова

Пльок, пльок, пльок… в чашата ти падат точно три ледчета, разплискват леко анасоновата течност, изпотяват приятно стъклото, а пръстите ти шарят нагоре-надолу, чакайки нещо. Но какво?

Да, аз знам много добре какво чакаш. Не искаш да си го признаеш, но е факт - ти чакаш Юли. Но бъди спокойна, мила. Юли винаги идва - горещ като обич, сочен като диня и с осанка на богиня.

лято жена диня
Снимка: Istock

Юли подозрително много прилича на теб. Смее се като дете, има сладоледен вкус, винаги леко закъснява, но изобщо не се стеснява да се развихри, когато пристигне. Понякога бушува от вълнение  като море, понякога е като спокойна полянка, скрита нейде в планината. Сутрин е слънчев и ни обещава света, а следобед е буреносен и леко сърдит.

Такъв си е Юли, такава си и ти. Безкомпромисна, лятна, изпълнена с мечти, създаваща спомени. Отпий спокойно от чашата, Юли вече е тук. И ще остане с нас 31 дни. 31 дни с по-дълги вечери, с паднали презрамки на ефирни летни рокли, с пясък навсякъде и с никакво бързане.

лято жена диня
Снимка: Istock

Юли е за концерти на открито, ледени коктейли и нови спомени със стари приятели. Юли е пикът на лятото - най-доброто, което може да се случи! Юли е тук, за да ни припомни какво е да сме безгрижни като деца. Да ядем розови домати и сирене и да не ни е страх, че ще се изцапаме или че ще си ожулим сърцата. 

Юли е горещ и целият мирише на лято, на онова плажно масло, с което винаги ще свързваш летата. През Юли трябва да сме по бански, боси и щастливи. Най-вече щастливи. Защото нищо друго няма значение, особено през ЮЛИ!

Здравей, Юли! Бъди неповторим!

Виж още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти