"Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра" - едно събитие с дъх на лято и щипка вдъхновение

Ако се чудите коя беше най-вдъхновяващaтa, забавнa и лятнa точка във вчерашната гореща софийска вечер, отговорът е един - събитието на Edna.bg "Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра".

Летни емоции, свежи коктейли, красив залез, безброй усмивки, снимки за спомен и много, много вдъхновяващи и влиятелни дами на едно място - това са малка част от акцентите на специалното събитие на Edna.bg.

"Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра" бе второто ни ексклузивно събитие, което отразява любовта ни към вдъхновяващите истории, силата на думите и ясната следа, което всяка една жена има силата да остави след себе си. Специални гости на събитието бяха едни от най-популярните инфлуенсъри в България - Биляна Йотовска, Ева Веселинова и Мари Константин. 

Имахме честта тези три прекрасни и много талантливи дами да разкажат на всички присъстващи какво точно се крие зад тази толкова популярна думичка инфлуенсър, трудно ли е да грабнеш вниманието на аудиторията и какво ги вдъхновява. Те си спомниха за първите си рекламни постове в социалните мрежи, посмяхме се заедно на най-нелепите неща, които са им предлагали да рекламират и чухме какви са мечтите и желанията им за бъдещето и развитието на сферата, в която работят.

Водещ на събитието беше радиоводещият и наш обичан автор, Симо Колев, който не спря да ни очарова и забавлява през цялата вечер със своето страхотно чувство за хумор и запомнящо се сценично присъствие.

За всички, които не успяха да присъстват вчера, очаквайте съвсем скоро да споделим още много интересни и вълнуващи моменти от събитието "Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра".

Благодарим на Lilly Drogerie, с чиято подкрепа се случи това вдъхновяващо събитие!

"Историите на Edna жена: Пътят на инфлуенсъра" - снимки от специалното събитие на Edna.bg

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти