Историята на рок чудото от 70-те, в което се влюби и Рийз Уидърспуун: „Дейзи Джоунс & The Six“

Дейзи Джоунс книга Locus
Снимка: Penguin Books

Всички знаят кои са Дейзи Джоунс & The Six. Но никой не знае каква е причината групата да се разпадне, и то точно когато е на върха на славата си.

Досега.

Дейзи Джоунс израства в Ел Ей в края на шейсетте години на XX век. Промъква се в клубове по „Сънсет Стрип“, спи с рок звезди и мечтае да пее собствените си песни. Сексът и наркотиците са вълнуващи, но най-много от всичко тя обича рокендрола. Когато става на двайсет, продуцентите забелязват гласа ѝ. А небрежната ѝ красота подлудява хората.

Вижте ТУК цитати от книгата, която ще накара и вас да се влюбите в Дейзи Джоунс >>>

Водената от Били Дън група The Six набира популярност по същото време. В навечерието на първото им турне Камила, приятелката на Били, разбира, че е бременна. Напрежението от предстоящото бащинство и надвисналата слава оказват своето влияние и Били започва да губи контрол над живота и действията си.

Пътищата на Дейзи и Били се пресичат, когато продуцент осъзнава, че ключът към огромния успех е да ги събере. Случилото се след това е легендарно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎤 "Изобщо не желаех да бъда муза на някой.⠀ Не съм муза.⠀ Аз съм този някой.⠀ Край на историята." 🎤⠀ .⠀ .⠀ Чакането приключи! Българската корица на Дейзи Джоунс е вече тук. А книгата ще бъде в ръцете ви съвсем скоро. Влюбени сме в Дейзи Джоунс и нямаме търпение и вие да се запознаете с нея. 💜⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #locusbooks #locuspublishing #daisyjones #дейзиджоунс #book #cover #taylorjenkinsreid #тейлърдженкинсрийд #книга #лят #summer #sun #bookstagram #tuesday #rock #music #70s

A post shared by Locus Publishing (@locusbooks) on

Този незабравим роман разказва историята на една въображаема рок група, която служи за олицетворение на рок сцената от 70-те години и случващото се зад кулисите. Със затварянето на последната страница ще ви се прииска да си пуснете песните им.

„Дейзи Джоунс & The Six“ (изд. Locus Books) е едно от най-очакваните заглавия на българския пазар тази година. Романът на Тейлър Дженкинс Рийд вече е хит, който ще бъде превърнат от Amazon Video в сериал от 13 епизода. Изпълнителен продуцент е самата Рийз Уидърспуун.

Вижте ТУК цитати от книгата, която ще накара и вас да се влюбите в Дейзи Джоунс >>>

Рийд предлага великолепно написана история за секс, наркотици и рокендрол през 60-те и 70-те години на 20. век в този роман. Подражавайки на откровения стил на звездните биографии, прозата й е динамична, оригинална и често сурова в енергията си. - Publisher’s Weekly

Погълнах Дейзи Джоунс & The Six за ден! Тейлър Дженкинс Рийд ме пренесе в магията на музикалната сцена от 70-те по начин, който никога няма да забравя. Героите са красиво многопластови и сложни. Дейзи и бандата плениха сърцето ми, както ще пленят и вашите.“ - Рийз Уидърспуун

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти