Създадено за Chanteclair

ИГРА: Изберете своя кулинарен фаворит и спечелете награда!

ИГРА: Изберете своя кулинарен фаворит и спечелете награда!
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Пролетта идва с… петна. Трева, кал, плодове. Особено плодове. Ягодите и черешите оставят лепкави пръски с наситен червен цвят както по кухненските повърхности, така и по тъканите. Истински кошмар! А може би не. Зависи с какъв препарат чистите. Ако е универсалният обезмаслител на Chanteclair, няма да ви отнеме кой знае колко време и усилия да накарате всичко в кухнята (и не само) отново да заблести. Работи само в две прости стъпки – напръсквате и забърсвате с гъба – и това е всичко.

Ако не вярвате, вижте какво направиха в кухнята Георги Николов и Вяра Ковачева във втората част на предизвикателството, което организираме в партньорство с Chanteclair и Edna.bg.

Великолепна торта „Наполеон“ с маскарпоне и изключително цапащото конфи от вишни срещу шоколадови бисквити с плодов топинг. Това означава червени сладки пръски около котлона и вратичките на близките кухненски шкафове, петна в невероятни цветове по кърпите и фурна, която трябва да бъде старателно изчистена.

Убедени сме, че ще искате да приготвите и двете рецепти, като всички детайли и начинът им на приготвяне можете да намерите в Mate Kitchen.

Изкусително, нали? Не само десертите, но и чистенето. Благодарение на универсалния обезмаслител на Chanteclair готвенето най-сетне отнема повече време от почистването на кухнята.

Плодове, домати, BBQ сос, загорели сухи подправки, изкипяло мляко, шоколад… всевъзможни видове замърсявания. Няма мръсотия, която да може да устои на неговата сила. Можете да го ползвате дори върху текстил непосредствено преди да го сложите в пералнята, което значи, че по кухненските ви кърпи няма да остане и петънце и ще бъдат чисти, сякаш сте ги купили току-що. Това, което ни впечатли особено много, е фактът, че почиства кръв. Нека бъдем честни, инцидентите и нараняванията в кухнята съвсем не са рядкост, но за щастие, кърпите вече няма да пазят спомена за тях.

Модерният механизъм на спрея, позволява да използвате универсалния обезмаслител обърнат наопаки. По този начин можете безпрепятствено да стигнете до най-труднодостъпните ъгълчета на фурната, без да нараните ръцете си и да губите излишно време. Още нещо важно – разработен е така, че да използвате препарата до последната капка. 

И средиземноморският аромат на марсилски сапун, който остава след почистването… Перфектно!

Десертите са неустоими, нали! И все пак - готвенето съвсем не е всичко!

Ето защо отново решихме да ви предизвикаме да участвате в нашата игра!

На вас, нашите читатели, се пада отговорната задача да прецените кой от двамата готвачи се е справил по-добре, като изгледате видео рецептите по-горе и гласувате за тази, която ви допада повече. Така всеки от вас има шанса да спечели една от специалните торбички с награди от Chanteclair.

Кулинарната ръкавица е хвърлена. Вие сте на ход!

Виж пълните условия на играта ТУК.

Първото кулинарно съревнование вижте ТУК !

ИГРАТА приключи. Честито на победителите: 

  • Н.С
  • Р.К
  • П.П

Нашите партньори от Mate Kitchen ще се свържат с победителите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти