Имате ли ангелска линия на ръката и какво означава тя?

ангел ръка
Снимка: Pexels

От древни времена хората гадаят за живота си само с поглед върху дланите на ръцете си.

На лявата ни ръка се вижда капиталът, който е вложен, а на дясната се вижда капиталът, който е обработен. С времето линиите на ръцете ни се променят.

С други думи – лявата ръка е свързана с нашето минало, докато дясната показва нашето настояще и бъдеще. Когато решим да тълкуваме живота си, трябва да се вгледаме хубаво и в двете ръце, защото едната помага на другата.

Какво разкриват линиите върху китката за същността ни?

Наличието на линията на ангела-пазител на ръката се счита за много добър знак. В хиромантията тази линия означава защита от висшите сили или по-скоро специална защита от вашия ангел-пазител.

Линията на ангела-пазител се нарича по различни начини – линията-сестра и линия на Марс. За съжаление такава линия нямат всички хора.

Ако я откриете на ръката си, не забравяйте, че вие ​​сте късметлия и се радвайте, че вашият ангел ви защитава от нещастие.

Магическата таблица на Далай Лама, която сбъдва желанията ни

Линията на ангела-пазител се нарича втора линия на живота. И не защото е близо до нея, а защото означава спасение, защита и силна подкрепа. Тя обикновено се намира успоредно на линията на Живота.

Ако имате линия, която е почти успоредна на линията на живота по цялата ѝ дължина, това означава, че човекът ще бъде защитен през целия си живот.

ангел пазител линия на ръката
Снимка: Thinkstock

Понякога тази линия съпровожда определен малък сегмент от линията на живота, който изглежда много слаб или напълно разкъсан. Разкъсванията на линията на живота означават бедствия, болести, нищета и опасност. Но ако до нея се намира линията на ангела-пазител, тогава проблемите ще заобикалят човека.

Сбъдни най-съкровеното си желание за седмица с чаша вода

Ако линията на ангела-пазител е на дясната ви ръка, това означава, че човек има подкрепата на висшите сили заради собствените си заслуги. Висшите сили му осигуряват по-добра защита за някои добри дела или за страдания в миналото.

Ако тази линия се намира на лявата ръка, то защитата на ангела-хранител е дадена на човека от раждането и най-вероятно се предава от предците.

Тайното значение на ангелските числа, които виждаме случайно

Като цяло притежателите на линията на ангел-пазител са големи късметлии. Те винаги избягват аварии и бедствия, почти никога не изпитват финансови затруднения, те са здрави и имат малко неприятности.

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти