"Ягодова луна" - най-новият български драматичен сериал стартира на 25 февруари

ягодова луна
Снимка: NOVA

На 25 февруари в ефира на NOVA точно в 22:00 часа започва романтично-героичната драма „Ягодова луна“. Дванадесетте епизода ще се докоснат до важни общочовешки теми, сред които дълга, достойнството, любовта, доблестта, мъжеството и честта. Сценарният тандем Елена Иванова и Милена Фучеджиева преплитат истории от миналото и настоящето, които непрекъснато ще търсят пресечната си точка.

„Сериалът е изпълнен с много вълнуващи сцени от професията на пожарникарите, които остават в сянка. За нас снимачният процес беше огромно предизвикателство - снимахме в пожарната, наблюдавахме истински акции, потопихме се изцяло в света на тези доблестни мъже“ сподели Христо Мутафчиев тази сутрин в „Здравей, България“.

„Актьорският екип е прекрасен, а целият сериал е сниман по абсолютно всички критерии за телевизионно кино. Можем да се похвалим, че са използвани и специални ефекти, които досега не са прилагани в българска продукция. Чрез компютърно подмладяване образите от миналото са изключително реалистични“, категорични са Христо Мутафчиев и Рая Пеева, които ще се превъплътят в ролите на бивш пожарникар, който в настоящето е бизнесмен, и млада амбициозна журналистка. Освен тях в „Ягодова луна“ от 25 февруари, 22:00 часа по NOVA зрителите ще видят още любими лица - Асен Блатечки, Александър Сано, Радина Боршош, Димо Алексиев, Деян Донков, Стефка Янорова, Ивайло Захариев, Любомира Башева, Невена Бозукова, Ваня Джаферович. Режисьори на сериала за Зоран Петровски, Асен Блатечки и Димитър Гочев.

„Ягодова луна“ е реализиран със съдействието на в партньорство с главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ при Министерство на вътрешните работи на Р България.

Не пропускайте “Ягодова луна” на 25 февруари от 22:00 ч. по NOVA.

Всичко за сериала и неговите герои следете на сайта https://nova.bg/ , както и на Facebook страницата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти