"Гласът на любовта" - вълнуващ роман за силата на съдбата и чувствата

"Гласът на любовта" - вълнуващ роман за силата на съдбата и чувствата
Снимка: netinfo

„Гласът на любовта“ е сред 100-те най-добри романтични книги в класацията на Goodreads! Бестселър на „Ню Йорк Таймс“

Една история за обратите на съдбата и преобразяващата сила на любовта.

Когато Бри Прескот пристига в идиличния малък град Пелион, щата Мейн, тя се надява, че най-сетне ще намери спокойствието, което отчаяно търси. Но още първия ден съдбата я среща с Арчър Хейл – самотен мъж, който таи огромна болка.

Арчър води изолиран и затворен живот, преди Бри да нахлуе в мълчаливия му свят. Скоро младата жена разбира, че Пелион е затънал в тайни и предателства, чийто център е младият мъж. Тяхното разкритие ще разтърси живота в малкото, спокойно градче....

„Гласът на любовта“ е историята на жена, окована от спомена за една ужасна нощ, и за мъж, чиято любов е ключът към свободата й. Разказ за един разяждан от мъка мъж, загубил гласа си при ужасен инцидент, и жена, която му помага да открие себе си.

За автора:

За себе си Мия Шеридан споделя, че нейната страст е да извайва истории за истинската любов и хора, които са предопределени от съдбата да бъдат заедно. Нейните герои имат минало, което е оставило своя отпечатък върху тях, но намират своята надежда и щастлив край. Мия вярва, че романтичните книги носят надежда, тъй като връщат вярата в любовта като движеща сила, която е способна да премести и планини.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти