ТВ Коледа: ето къде и кога ще гледаме "Сам вкъщи" и "Ваканцията" тази година

сам вкъщи
Снимка:

Какво е Коледа без ухание на мандарини, вкусни сарми, Марая Кери с "All I Want For Christmas" и "Сам вкъщи" по телевизията? Наистина празникът сякаш няма да е завършен, ако не видим сладката физиономия на 10-годишния Кевин Макалистър, който се опитва да опази дома си от онези нескопосани крадци.

А какво е Коледа и без щедра доза романтика, идилична аглийска провинция и секси Джъд Лоу с очила? Точно така  - няма да е Коледа, ако по телевизията няма култовата празнична романтика "Ваканцията"!

ваканцията
Снимка:

И тази година имаме добра новина - Коледа е спасена и вече знаем какво и кога ще гледаме, благодарение на специалната празнична програма на NOVA.

Добро настроение, гарнирано с любими и премиерни заглавия и концерти на популярни изпълнители, ще предложи NOVA на зрителите по време на най-светлите празници. Старт на коледното забавление още на 23 декември ще даде премиерната лента за необикновения „Клифърд, голямото червено куче“ в 14:30 ч., а „Ваканцията“ на Кейт Уинслет, Камерън Диас, Джъд Лоу и Джак Блек ще стопли сърцата в 16:30 ч. Вечерта ще бъде поверена на Дуейн Джонсън, който ще се превъплъти във „Феята на зъбките“ от 20:00 ч.

сам вкъщи
Снимка:

На 24 декември романтичният филм „Коледно преследване“ ще направи дебюта си по NOVA в 12:30 ч., а в 14:15 ч. коледна магия ще подари втората премиера за деня – „В търсене на коледното чудо“. Петте части на емблематичната коледна поредица “Сам вкъщи“ ще внесат празничен дух в домовете на зрителите, а първата ще бъде излъчена на Бъдни вечер от 20:00 ч. по NOVA. В лентата осемгодишният Кевин Маккалистър (Маколи Кълкин) ще се превърне в мъжа вкъщи за една нощ, когато семейството му неволно го забравя у дома.

Празничният понеделник (25 декември) започва още в 09:30 ч. с филма „Домът на мис Перигрин за чудати деца“, който ще отведе зрителите на фантастично приключение в таен свят за деца с необичайни сили. След това ефира ще превземат премиерният романтичен филм „В Шотландия за Коледа“ (14:30 ч.), „Баща в излишък“ (16:10 ч.) и „Сам вкъщи 2“ (20:00 ч.).

сам вкъщи
Снимка:

Необикновената история в „Звезден прах“ ще бъде разказана на 26 декември в 9:30 ч., а премиерната лента „Книга за Коледа” (12:30 ч.) и семейните комедии „Баща в излишък 2“ и „Сам вкъщи 3“ ще донесат още положителни емоции в домовете на зрителите.

В същия ден предстои и премиерната комедия „Круиз в джунглата“ – първият от пет филма от специалната селекция, с която NOVA се включва в отбелязването на 100-годишнината от създаването на „Дисни“. Вълшебно преживяване в следващите дни ще подарят още фантастичните ленти “Красавицата и звяра“ (27 декември, 20:00 ч.), „Цар лъв“ (28 декември, 20:00 ч.), „Книга за джунглата“ (29 декември, 20:00 ч.) и „101 далматинци“ (30 декември, 12:30 ч.).

филм
Снимка: NOVA

Между Коледа и Нова година публиката ще може да се наслади на още редица любими филми, както и премиерните ленти „Коледно вдъхновение” (27 декември, 12:30 ч.), „Коледно одеяло” (28 декември, 12:30 ч.), „Наследница на коледния дух” (29 декември, 12:30 ч.). „Соник: Филмът“ (29 декември, 16:00 ч.), „Пътят към дома” (30 декември, 14:30 ч.), „Соник: Филмът 2” (30 декември, 16:30 ч).

Премиерната анимация „Грохот на ринга“ (12:30 ч.), празничният епизод на забавното шоу „С Рачков всичко е възможно“ (20:00 ч.), специалното новогодишно издание “Гала вечер с NOVA“ (22:00 ч.), са само част от изненадите, които NOVA е подготвила в последния от ден на годината.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти