Есен е! Нека листата да падат, но косата ни - не

Parusan
Снимка: Личен архив/Istock

Есента е сезонът на уюта, на дългите вечери у дома, мирис на тиква и канела, споделени моменти, повече време за себе си. Време да пуснем излишното и да оставим проблемите ни да падат един по един от нас, така както листата на дърветата падат, завихрени от ноемврийския вятър. 

През есента има няколко неща, които са красиви, когато падат - листата на дърветата, проблемите ни и прекалено големите очаквания! Това, което не позволяваме да пада през есента, е косата ни!

Листопад - може, косопад - не може! Да сложим край на токсични връзки и свръхочаквания към самите нас - може! Да се сбогуваме с цели кичури коса - не може! Както вече казахме - есента е време за уют и грижа. Време да се погрижим за вътрешния ни свят и нашите емоции, но и време да се погрижим за косата ни, едно от най-характерните неща за нашата личност, защото есента често е меланхоличен сезон, който изтощава душата, но и косата.

Ето и няколко лесни стъпки, с които косата ни ще си остане там, където принадлежи - върху красивите ни глави, а ние ще можем да се радваме на есента:

Стъпка 1: Стимулиращ шампоан Parusan - всичко започва под душа с грижливото измиване на косата с подходящия продукт. Шампоанът на Parusan намалява косопада, стимулира растежа на косата, подкрепя здравето на корените на космите, ускорява кръвообращението в скалпа и подпомага преноса на незаменими хранителни вещества към него.

Стъпка 2: Интензивна балсам-маска – с нея дължините на косата се запазват здрави и това позволява да не я подстригвате толкова често. Подхранва, заглажда, улеснява разресването като хидратира косъма, а косата изглежда по-обемна и блестяща. Формулата е подходяща както за по-суха коса, така и за бързо омазняваща се. Не утежнява и не омазнява скалпа. 

Parusan
Снимка: Личен архив

Стъпка 3: Енергизиращ тоник Parusan - на всички ни трябва малко допълнителна доза енергия през меланхоличната есен, което включва и косата ни. Този тоник е нужната доза енергия за свежа и бляскава коса. Формулата прониква в дълбочина в скалпа и стимулира процесите на растеж на косата от корен. Подпомага кръвообращението, стимулира фоликулите и намалява оредяването.

Стъпка 4: Активна пяна Parusan - меката пяна, която се разтапя в корените и върши вълшебства! Тя стимулира активната фаза на фоликулите, допринася за растежа и гъстотата на косата и за силата и здравето на косъма – от корен до връх.

Parusan
Снимка: Личен архив

Стъпка 5: За да сме красиви отвън, трябва да се погрижим и да се чувстваме добре отвътре. Емоционално, но и чисто здравословно. Ето защо най-добрият начин да постигнете красива коса, кожа и нокти е с приема на правилните витамини. Витамините Parusan комбинират важни съставки за растежа на косата, като цинкът, витамините А, B1, B2, B6, Биотин (вит B7), мощният антиоксидант вит. C и разбира се – желязото. Необходимо е да приемате само по 1 таблетка дневно за по-здрава и красива коса.

Но къде се крие "магията" на тези продукти? В патентованата съставка AnaGain TM в PARUSAN, тя представлява екстракт от органични грахови издънки и е отговорна за намаляване на косопада и значително ускоряване на растежа на косата. Други съставки като биотин и L-аргинин помагат за укрепване на корена, а уреята, витамин Е и пантенолът подхранват и придават на косата здравина и блясък.

Parusan
Снимка: Личен архив

И след като вече сте спокойни за косата си и нейната красота, е време да се сгушите под меко одеалце, да си направите горещ шоколад и да се порадвате на остатъка от есента!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти