Ех, дупето ми не е създадено за такъв живот!

жена секси
Снимка: Thinkstock

Момиче, имам новина за теб! Ти не си създадена за такъв живот, дупето ти не е създадено за такъв живот - ти и то заслужавате нещо много повече. В духа на този необичайно топъл за февруари ден, ще ти разкрия точно какво заслужаваш. Ако смяташ, че заслужаваш нещо повече от това, което получаваш в момента - продължавай да четеш! Този текст е за всяка една от нас...

Дупето ми е създадено за нещо по-така… Стигнах до това, признавам си, не чак толкова гениално изводче, докато се излежавах в едно горещо джакузи и гледах идеалния си червен педикюр, подаващ се над водата.

В такива моменти едно момиче си мисли за какво ли не - какво ще вечеря по-късно, дали се е епилирала безупречно, как ѝ стои банският, който не е слагала от лятото… Аз пък си мислех как всички заслужаваме нещо повече (или поне тези жени, които са ми симпатични).

жена секси
Снимка: Thinkstock

Заслужаваме да получаваме повече комплименти, ама искрени. Заслужаваме да чуваме добри думи за себе си, както в личен, така и в професионален план. Заслужаваме похвала, а не лицемерие. Защото понякога е нужна само една дума или усмивка и целият ни ден се преобръща към по-добро.

Заслужаваме да ни обичат така, както дядовците ни са обичали нашите баби. Заслужаваме старомодна любов, срещи в сладкарници, цветя без повод и ежедневни напомняния, че сме ОБИЧАНИ.

Заслужаваме почивка. Ама истинска почивка - някъде далеч от всичко, което ни тормози. На място, на което сме щастливи и единствените ни грижи са колко ледчета искаме в коктейла. Всяка една от нас заслужава своето райско кътче, в което понякога да бяга от ежедневието.

qwrq
Снимка: iStock

Заслужаваме спокойствие. Да, хубаво е да има какво да ни предизвиква и развива, а трудностите правят именно това, но ще е още по-хубаво, ако от време на време в животите ни има затишие, в което можем да се отпуснем и просто да плаваме над водата.

Заслужаваме да си седнем на дупетата! Трябва ни време, в което просто да седнем и да съзерцаваме - колко са красиви цветята, как порастват децата ни, колко хубаво ухаят страниците на новата книга, която си купихме, колко добре ще ни стои онази виолетова рокля, която зърнахме на витрината на магазина, но бързахме твърде много, за да влезем и да я пробваме.

Като малка баба ми казваше, че "имам шило в дупето", тоест не обичах да заставам на едно място. Този навик си ми остана и до днес, нямам мира, ако знам, че трябва да свърша нещо или да помогна на някого. Лош, лош навик, който често отнема от личното ми време и от моменти, които могат да ми донесат неподозирано щастие и удовлетворение.

Ето защо ще ви посъветвам само едно нещо, момичета - сядайте си по-често на прекрасните дупета! Заслужавате го! Споделете статията, ако сте съгласни, нека повече момичета разберат какво заслужават!

qwrq
Снимка: iStock

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти