Edna на 4: Ритъмът на сърцето

Edna на 4: Ритъмът на сърцето
Снимка: Thinkstock

Само ритъма на сърцето ми и учестеното ми дишане могат да изразят емоциите ми в момент на вдъхноведние

Всеки човек носи своята изобретателност, креативност и различие, воден от желанието да постигане вътрешно равновесие и мир, а защо не и на наслада.Като част от цялата вселена аз нося в себе си неподправено мислене, емоции и страхове търсейки непрекъстанно моменти, усещания и личности които стават обект на моето вдъхновение.

„Любовта” като чувство, като мисъл и копнеж ме прави по- силна и вятъра, по-смела от войника, по-безрасъдна и от малко дете. Желанието и копнежа да видя и усетя близостта на любимия човек ме превръща в птица, издигайки са на високо без да се страхувам, че ще падна, а дори немога да летя.

„Децата” - моят оазис, моето умиление, моята жажда за живот. Виждайки израстването на човека в детето, формирането на неговата мисъл, поведение и оригиналност ме прави щастлива. Но, моето участие там е настраничен наблюдател – нека сами изградят живота си, не желая да ги правя по свой стериотип и мое копие, а само да помагам те сами да открият истината за живота.

„Изкуството” е моето призвание. Рисуване, оформление, желанието с ръцете си да направиш идеал, ето там вече няма странично наблюдение, там отдавам душата и мислите си, забравяйки целият свят докато постигна крайната си цел.

Виждайки завършеното си произведение, се чувствам удовлетворена. Случвало се е да стоя от страни, да гледам и да не вярвам на очите си, че аз съм направила това със собствените си ръце.

Вдъхновение за мен е и „Невъзможното”. Когато чуеш думите на близък, познат или роднина, който казва „Не това е невъзможно” сякъш изплува желанието ми да докажа, че всичко е възможно ако искаш.

Тук е желанието за нови изживявания, едно невъзможно пътуване, една непостижима цел, дори получаването на невъзможната усмивка еприлив на кръв във вените ми.

Мрачните мисли на хората, отмъщението, злобата и завистта за мен са източник на желание за промяна, за доказване и себеизявяване, което да им покаже и помогне да се променят, виждайки, че всичко е възможно.

Всички ние правим грешки водени от емоции, след време ги осъзнаваме, но това е живота.... ставаме и продължаваме.

От Надежда Николова

Ако искате и вие да се включите в играта на Edna.bg и да се борите за някоя от уникалните ни награди, прочетете условията ТУК!

Още от участници:

Най-ценното в живота не е материалното

Какво ме вдъхновява?

Морето, планината, цветята

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти