Edna на 4: Първият учител в живота

Edna на 4: Първият учител в живота
Снимка: Thinkstock

Моето вдъхновение е моята майка. Силна, добра, всеотдайна, обичаща, прекрасна. Жена с главно Ж. Научила ме е на толкова много и продължава да ме учи да вярвам, да обичам, да се боря и да не се отказвам от мечтите и целите си.

Майката – най-прекрасното нещо на този свят, най-първият учител в живота, най-силния човек на земята. Моята майка, моето вдъхновение за всичко, което правя и искам да постигна.

Книгите – друг учител в живота, който ми показва света по толкова различни начини. В момента чета една страхотна книга, която не само ме вдъхновява, но ме кара да искам да правя по-значими неща, да помагам повече на хората около мен, да искам повече.

В нея са описани реални истории на реални хора от цял свят, хора, които въпреки несгодите на живота, са хора-вяра, хора-смисъл, хора-целите сърца (цитат от блог на Ева Колева). Такива хора ме вдъхновяват и, ако ги срещна, бих ги прегърнала и бих искала повече да приличам на тях.

Друго мое вдъхновение са животните – прекрасни, мили, пълни с любов същества, които никога няма да те предадат, защото в тяхната природа няма такова понятие. Има само любов и преданост. Преди месеци една жена с голямо сърце ме вдъхнови със своята доброта и себеотдаденост и благодарение на нея сега имам най-прекрасния рошльо на света – Аксел Фоули.

Да, правилно си мислите – „Ченгето от Бевърли Хилс“. Беше изоставен, скитащ, търсещ любов. Е, заповядайте да го видите сега-той е моят прекрасен малък мъж! Благодаря ти, Светле!

Вдъхновявам се от толкова много други неща. Може би, ако продължа да пиша, няма да ми стигне нито времето, нито мястото, но ще ти кажа едно, мила Edna, човек се вдъхновява през целия си живот. Моето вдъхновение намира израз в благотворителността и състрадателността. Те нямат очертания и тежест, но могат да ни отведат навсякъде.

И както е казал Дарвин: „Състраданието е необяснима, чисто човешка характеристика, която ни е помогнала да се обособим като единствен по рода си вид в природата.“ Искрено се надявам един ден и аз да се превърна във вдъхновение за другите около мен… защото доброто трябва да царува в този сив и безмилостен свят!

От Радостина Недялкова

Ако искате и вие да се включите в играта на Edna.bg и да се борите за някоя от уникалните ни награди, прочетете условията ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти