Edna на 4: Нека се върна години назад...

Edna на 4: Нека се върна години назад...
Снимка: Thinkstock

Поздравления за броените години на които става Edna!

Бих искала и аз да се върна години назад на тази крехка възраст, на която света е розов, добър и изпълнен с приятни изненади!

За вдъхновенията: аз съм положителен и усмихнат човек и почти всеки ден откривам по нещо, което ме зарежда, отваря ми очите за нови знания и хоризонти.

Едно от нещата, които ме вдъхновиха наскоро е книгата на Ник Вуйчич „Живот без ограничения“. Той е роден без ръце и крака и въпреки своята различност с останалия свят благодарение на семейството си, което го подкрепя във всяко негово начинание, той може да плува, да управлява сърф, има семейство и две деца, в юношеските години дори успява да срази свой съученик, който го предизвиква да се борят.

От всяка страница лъха оптимизъм и вяра в собствените си сили като тези чувства той се опитва да предаде и на читателите.

Друго, което ме вдъхновява е природата – нейната сила, красота и непредвидимост. В началото на пролетта се огледайте и вижте как от едни малки луковици и семенца се ражда красота в страхотни багри, допълнена от нежните мелодии на птичките.

Уникалната красота на българската природа е вдъхновявала поети и художници и за мен е нещото, до което всеки от нас непременно трябва да се докосне.

Особено голямо вдъхновение за мен е моята майка. Щастлива съм, че е жива и здрава, с уникални идеи, които реализира в своята китна градинка – дали са цветя, ягоди или дръвчета всичко, което бутне става красиво и радващо окото. Може би за мен е толкова важна, защото там намирам така липсващото ни спокойствие и релакс. Тази красота не мога да я опиша с думи. Затова пращам мои любителски снимки.

И разбира се накрая, но не на последно място е любовта и подкрепата на моето семейство – прекрасни съпруг и дъщеря. Те ме вдъхновяват да се движа напред, да се развивам, да мечтая и да реализирам своите понякога доста щури идеи. Може би най-голямо вдъхновение е любовта – към всичко и всички и от всичко и всички!

Това съм аз – една жена на 44, която се чувства на 24 и е вече в един вътрешен мир със себе си и околните. Радвам се на настоящия момент и искам да предам позитивизма си и на околните. Усмихнат празник!

От Красимира Лазарова

Ако искате и вие да се включите в играта на Edna.bg и да се борите за някоя от уникалните ни награди, прочетете условията ТУК!

Още от участници:

Нейно величество Любовта

Хубавата книга и още нещо

Вярата е като оазис в сърцето

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти