Edna на 4: Хубавата книга и още нещо

Edna на 4: Хубавата книга и още нещо
Снимка: Thinkstock

Здравейте, мили момичета!

Моето първо вдъхновение е моето семейство. Горда и щастлива съм, че имам съпруг, който ме обича и цени, и едно малко човече (вече е на 6), което не спира да ме радва и изумява всеки ден smiley Те са ми всичко и съм готова на всичко за тях.

Моето второ вдъхновение – красотата на българската природа. Мен по-скоро ме грабват планините и най-вече горите. Имам късмета и удоволствието да живея и работя непосредствено до гората/ в гората, а чувството е уникално.

Спокойствието и енергията, с която човек се зарежда са несравними! Гледката от терасата на къщата ни...

Моето трето вдъхновение – това е спорта, движението. Аз тичам, не мога нищо друго (от спорта) smiley, но след това се чувствам пълна с енергия и готова да преодолявам трудностите в ежедневието. Спортуването спомага за стягане и извайване на женската фигура, като по този начин самочувствието се покачва...а коя жена не би искала да изглежда и да се чувства добре!?

Моето четвърто вдъхновение – хубава книга или интересно четиво... Когато имам време обичам да чета предимно любовни романи, приложна психилогия и др. Понякога човек има нужда да е някъде „другаде”... Любимият ми цитат от книга е:

„Понякога всичко,
от което човек се нуждае,
е нова гледна точка...”

Желая на всяка Edna жена да има своята гледна точка, да срещне голямата любов и да е истински щастлива, защото го заслужаваме!

От Захарина Радушева

Ако искате и вие да се включите в играта на Edna.bg и да се борите за някоя от уникалните ни награди, прочетете условията ТУК!

Още от участници:

Вярата е като оазис в сърцето

Любовта на 17 и любовта на 30

Трудният път към щастието

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти