Edna на 4: Майката, любовта, децата и цветята

Edna на 4: Майката, любовта, децата и цветята
Снимка: Thinkstock

На първо място за мен това е майката. Тя ни е родила, отгледала грижливо и бдяла. Да, това е смисъла на живота в жената. Защото без нея няма съществуване. Майката е олицетворението и на Земята. Тя е утробата на нашите мечти и вдъхновения.

Вдъхновението може да бъде култивирано и да бъде движеща сила през целия ни живот, вместо да се появява от време на време и също толкова тайнствено да изчезва, сякаш независимо от желанията ни. Вдъхновението е за всички!

На второ място за мен е: Любовта.

Без нея животът би бил безмислен . Гласът на любовта и вдъхновението ни напомня, че физическото ни съществуване във времето и пространството има смисъл. Тя ни дава крила и се чувстваме щастливи. Ние копнеем да намерим и реализираме призванието си. Вдъхновението може да бъде култивирано и да бъде движеща сила през целия ни живот.

Любовта е всичко, от което имаме нужда . Тя е храната за душата ни. Тя може да преобърне света. Любовта - това е чувство, вдъхновяващо нас на това, да ставаме по-добри. Това е нещо, което съхранява нашата връзка с другите. Това е нещо, което ни дава състрадание. Това е нещо, което ни дава енергията да извършваме грандиозни постижения над своя живот.

На трето място поставям децата и цветята.

Какъв би бил живота без децата и цветята. И двете са олицетворение на красотата, чистотата, невиността и истинския смисъл на вдъхновението. Природата майка се е погрижила да ни дари с тези богатства.

"Децата са живите цветя на земята." Със тях се подновяват мечтите и се ражда нов живот.

И на четвърто място за моето вдъхновение е: Бъдещето и Надеждата.

Вдишвайте бъдещето, издишайте миналото. Няма значение къде се намираме и през какво ни предстои да минем. Винаги трябва да вярваме, че има светлина в края на тунела. Просто трябва да направим това, което можем, а всичко останало нека да си е такова, каквото е. Веднага след като направим възможното, ще стане това, което трябва, или пък ние ще видим ясно следващата си стъпка. Без Бъдеще и Надежда няма вдъхновение.

От Валентина Добрикова

Ако искате и вие да се включите в играта на Edna.bg и да се борите за някоя от уникалните ни награди, прочетете условията ТУК!

Още от участници:

Любимата, работата, приятелите, коняка

Животът с многообразието и чудесата си

Есенна сватба, близки хора, любов, Барселона

Вдъхновението е навсякъде

Нещата, които ме вдъхновяват

Детето, гората, морето...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти