Edna на 4: Четири измерения на една любов

Edna на 4: Четири измерения на една любов
Снимка: Thinkstock

Малка шепичка живот, прикътала се под пейката. Нефритени, по азиатски дръпнати очи, уж черна, ама не съвсем. Едно мустаче черно, другото - бяло.

Гледа втренчено и уплашено - как да не протегнеш ръка? И онова отчаяно и затрогващо "мяу", което всяко коте го може. Така влезе в сърцето и дома ми - мърляво, кльощаво, с бълхи и кихавица.

Нямаше си име - просто Бебе, докато един ден не "хвръкна" подир досаден врабец - от петия етаж, та върху климатика на съседите от първия. Уплашена, но без забележки - сама си избра името - Нинджа. Вдъхновение за справяне с превратностите на живота.

Когато имаш Нинджа вкъщи, имаш и кой да те буди в часа на тигъра, когато небето розовее и слънцето напира по хоризонта да изплува въпреки облаците и мрака. Една вдъхновена зора, за да е пълен денят със слънчева енергия и добър късмет.

В креватчето две искрящи лешникови очи - толкова обич, толкова доверие - една Надежда на мама, вдъхновение за цял живот.

Момичета, това с уханието на канела за уютен дом, то е мъжкият вариант. Уютният дом ухае на три хубави неща - ароматно кафе, деликатен тютюн, секси лосион за след бръснене. И една топла мъжка ръка за всичко останало.

От Румяна Николова

Ако искате и вие да се включите в играта на Edna.bg и да се борите за някоя от уникалните ни награди, прочетете условията ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти