Единственият български журналист на наградите „Оскар“ отново ни среща със световния киноелит по NOVA

Ясен Дараков Оскари
Снимка: NOVA

Кореспондентът на NOVA в САЩ Ясен Дараков отново ще бъде единственият български журналист на червения килим на най-престижното събитие във филмовите среди – наградите „Оскар“.

Със своите ексклузивни интервюта и репортажи той ще направи съпричастни зрителите на NOVA с интересните и атрактивни моменти от подготовката на церемонията. Репортерът ще улови и сподели и първите реакции и настроения от „Долби Тиътър“ в Лос Анджелис след връчването на престижните статуетки.

Ясен Дараков Оскари
Снимка: NOVA

За осми пореден път Ясен Дараков е окото и ухото на българските зрители на най-бляскавото и престижно киносъбитие на Холивуд, което тази година ще се проведе на 24 февруари. Очаквайте всички емоции и вълнения, най-актуалните новини около събитието и най-влиятелните имена в киноиндустрията.

„За осма година ще имам невероятния шанс да се потопя в приказния свят на Оскарите. Но тази година очаквам да чуя повече послания от звездите със социален характер, виждайки номинираните филми и актьори – какво мислят те за промените в обществото, за ролята на жените в Холивуд и не само. Разбира се, погледът ще е насочен и към това най-голямо модно шоу в света. Очаквам и българин отново да стъпи на червения килим – Димитър Маринов, чийто филм „Зелената книга“ е с 5 номинации”, казва Дараков дни преди да отлети за Холивуд.

Досега на червения килим Ясен е интервюирал Анджелина Джоли, Джордж Клуни, Ема Уотсън, Упи Голдбърг, Глен Клоуз, Кейт Бланшет, Гари Олдман, Самуел Л. Джаксън, Джей Кей Симънс, режисьорa Алехандро Иняриту и много други от топ звездите на Холивуд.

Ясен Дараков Оскари
Снимка: NOVA

Дългоочакваното събитие във филмовите среди ще бъде предавано директно в ефира на KINO NOVA на 24 февруари след полунощ като финал на традиционната кампания на канала „Треска за Оскари“.

Специално студио „Треска за Оскари: Голямата нощ“ с водещи Мариян Станков – Мон Дьо и Ива Софиянска-Божкова ще даде възможност на кинофеновете да станат свидетели на подготовката на церемонията и да се срещнат с най-успешните българи в Холивуд - Тео Ушев, Димитър Маринов, Владимир Тодоров. Ясен Дараков ще се включи с ексклузивни интервюта от червения килим минути преди началото на церемонията в „Долби Тиътър“. Гости в студиото ще са едни от големите имена на българското кино, които ще коментират филмовото събитието на годината – Теодора Духовникова, Асен Блатечки, Калин Врачански, Силвия Лулчева, Васил Бинев. Очаквайте и още много любими лица с прогнози и любопитни детайли от кухнята на звездите.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти