Джулиан Мур в борба за справедливост; новите изненади на The Rolling Stones и още (Плейлистът на Edna #32)

Плейлист
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Новото старо

С наближаващата си 60-годишнина, която ще отпразнуват със специален концерт през 2022 г., в началото на септември Rolling Stones преиздадоха албума си “Goats Head Soup” от 1973 г. Новата му версия включва и няколко нечувани досега песни, създадени по онова време, но записани едва сега, сред които и “Scarlet”, съвместно с Джими Пейдж от Led Zeppelin. Като главен герой в клипа участва актьорът Пол Мескал, номиниран за „Еми“ тази година за ролята си в сериала „Нормални хора“.

Лъч зад облаците

Кадифеният глас на Aloe Blacc предстои да слушаме в нова порция песни, обединени в предстоящия му четвърти албум “All Love Everything” с премиера на 2 октомври. Дотогава слушаме вдъхновяващия трети сингъл от колекцията – “Hold On Tight”. Освен с отличителните перкусии и беквокали, песента остава в нас и с посланието за упоритост в трудни времена.

Бягство в клавишите

След четиригодишна пауза от музикалната сцена Birdy зарадва феновете си с нов нежен сингъл. Баладата “Open Your Heart” разказва за стените, които пречат на edna любов, и ще бъде част от краткосвирещия албум “Piano Sketches”, който излиза на 2 ноември. Както заглавието подсказва, песните в него ще бъдат изпълнени на пиано. Той ще бъде последван и от пълносвирещ албум, очакван през 2021 г.

КИНО

Френски живот

„Емили в Париж“ е новият сериал от продуцента на „Сексът и градът“ Дарън Крис, а в трейлъра Лили Колинс изглежда като новата Кари Брадшоу, която впечатлява със стила си по улиците на Града на Любовта. Тук актрисата е в ролята на американско момиче, назначено от маркетингова компания във френската столица. Париж дава ново вълнуващо начало на живота на Емили, докато тя ще трябва да избира между многото възможности за кариера, любов и приятелства.

Жива легенда

През 2020 г. историята на феминистката икона Глория Стайнъм ще бъде разказана още веднъж, този път на голям екран. След сериала „Мисис Америка“ (припомнете си тук), където активистката беше сред няколкото главни героини, филмът “The Glorias” се основава на автобиографичната книга „Животът ми на пътя“ и представя живота на Стайнъм от детството ѝ през оформянето като журналист и една от централните фигури в движението за равноправие на жените до зряла възраст. Ролята на Глория си поделят Алисия Викандер и Джулиан Мур, а в лентата участват още Бет Мидлър като Бела Абзуг и Жанел Моне в образа на Дороти Питман Хюс.

Схема за милиони

В криминалната комедия “The Comeback Trail” ще гледаме Робърт Де Ниро и Зак Браф като двама филмови продуценти, които дължат пари на мафията в лицето на Морган Фрийман. Двамата решават да се снабдят с нужната сума, като наемат остарял актьор за следващия си уестърн с мисълта той да не оцелее по време на снимките. Томи Лий Джоунс в ролята обаче ще се окаже по-корав, отколкото предполагат, за да се сдобият с парите от застраховката му.

ОЩЕ

Насаме с Коко

Кийра Найтли продължава да въплъщава вдъхновението за аромата Coco Mademoiselle на Chanel. Настоящата рекламна кампания на марката с нейно участие e по повод новата версия на парфюма - L’Eau Privée, интерпретиран като „нощен аромат“, но не за излизане, а за употреба преди лягане. В клипа, който трае само 15 секунди, актрисата се приготвя за игра на шах преди на вратата да почука гост.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти