Джейсън Момоа във война заради семейството си и още (Плейлистът на Edna #24)

Джейсън Момоа Плейлист
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Лятно бяство

Талантливата LP предстои да ни зарадва с нов албум през октомври, озаглавен “Churches”. Дотогава слушаме втория сингъл от него – “Goodbye”, който освен че носи прилив на лятна свобода, подчертава и мощния глас на 40-годишната американска изпълнителка с италиански и ирландски корени. Макар че стана по-популярна у нас най-вече от 2016 г. насам, за Лаура Перголизи това ще бъде шеста музикална колекция – има време да наваксате с останалите до есента.

Смяна на играта

След двете съвместни парчета с Малума (припомнете си тук) и самостоятелния си сингъл от по-рано тази година “In The Morning” (припомнете си тук) Дженифър Лопес отново прави колаборация, този път с Раув Алехандро, който пък преди това записа “Baila Conmigo” в компанията на Селена Гомез (припомнете си тук). Регетон сингълът “Cambia el Paso” ще озвучи не едно или две партита този сезон, но встрани от често срещания бийт, текстът разказва за жена, която се чувства по-добре след раздяла с човек, който не я заслужава…Тези редове не могат да не ни наведат на мисълта, че вероятно са вдъхновени от края на връзката между Джей Ло и Алекс Родригес, но пък огнените кадри от клипа, заснети в Маями, доказват, че Дженифър не е от жените, които остават задълго сами.

Тъмната страна на славата

Били Айлиш може да е само на 19, но добре знае какво е да се съобразяваш с известността си. В поредния сингъл от предстоящия си втори албум “Happier Than Ever”, който излиза на 30 юли, певицата споделя за натрапването в личното ѝ пространство, безрадостните имения и мълчанието, което околните трябва да спазват – оттам и заглавието “NDA” – абревиатурата на споразумение за конфиденциалност. Тук Били отново режисира видеото си, а резултатът е метафора за нейния личен живот.

КИНО

Сам срещу света

В новия си филм Джейсън Момоа е съпруг и баща, готов на всичко, за да спаси семейството си. Когато фармацевтична компания оттегля от пазара лекарство, от което зависи животът на жена му, Купър се изправя с груба сила срещу някои от най-влиятелните хора в страната. Кой ще оцелее в тази война, ще разберем в Netflix от 20 август, когато е премиерата на екшън драмата “Sweet Girl”.

За малките големи хора

“Mr. Corman” е следващото заглавие на Джоузеф Гордън-Левит, което той пише, режисира, продуцира и, разбира се, изпълнява главната роля. След като мечтата за музикална кариера се проваля, героят му Джош Корман работи като учител, който се бори с тревожност и самота, докато се опитва да промени представите си за живота. Десетте епизода на комедийната драма започват от 6 август в платформата Apple TV+ и обещават „мрачно смешна, странно красива и дълбоко сърдечна“ история за поколението на 30-годишните, за които зрелият живот се превръща в особено предизвикателство.

Опасни връзки

За Тед Бънди могат да бъдат заснети много филми, а “No Man of God” е поредният от тях. Сюжетът ни отвежда в 80-те години, когато серийният убиец е осъден на смърт, но преди да срещне участта си, се съгласява да разкаже детайли от своите престъпления пред анализатора на ФБР Бил Хагмайър. В опит да разбере психиката на обвинения и предостави отговори на опечалените семейства, Хагмайър започва сложни отношения, които няма да му дадат мир. Основаващ се на действителни интервюта между двамата, филмът с участието на Илайджа Ууд и Люк Кърби в ролите на психолога и серийния убиец се очаква да излезе през август.

ОЩЕ

Парижки оазис

Сред акцентите от Седмицата на модата в Париж бе новата колекция есен-зима 2021/22 на Chanel. С вдъхновение от миналото, но и със свеж поглед към бъдещето творческият директор Виржини Вияр представи класически модели от туид и изтънчени вечерни тоалети, на които се наслади публиката в Музея на модата в Париж. Актрисата Маргарет Куоли, наредила се сред новите музи на модната къща, даде финал на шоуто в бяла рокля, имайки честта да стане една от булките на Chanel.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти