Дженифър Лопес в затвора, любовта между Колин Фърт и Стенли Тучи и още (Плейлистът на Edna #35)

Плейлист
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от изминалата седмица, на което си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Диско кралица

Кайли Миноуг ще издаде петнайстия си албум в началото на ноември, а треската по него започна още през лятото. След вдъхновения от кънтри стила “Golden” от 2018 г, в “Disco” тя се завръща отново към музикалните си корени и жанра от заглавието. Доказва го и звученето на втория сингъл от бъдещата си музикална колекция - “Magic”. Подобно на клипа от предишното ѝ парче “Say Something”, и тук 52-годишната австралийка блести под неонови светлини, а кадрите приемат малко по-реалното измерение на лондонски клуб.

Любов и прегрешения

Както сме ви разказвали и преди, Дженифър Лопес и Малума ще бъдат годеници на екран във филма “Marry Me” („Омъжи се за мен“), чиято премиера е насрочена за (каква изненада!) Свети Валентин. По-нетърпеливите вече могат да слушат две песни, които ще бъдат част от саундтрака. “Pa Ti” и “Lonely” излязоха едновременно с общ клип, който проследява историята на двамата им герои – бизнесдама от Уолстрийт и нейния шофьор. Романтичната им връзка обаче претърпява обрат, който я отвежда зад решетките, докато очите ни пируват с кадрите на късометражния филм.

Стилен дебют

Глория Петкова не може да бъде поставена в рамка – освен кариерата ѝ на модел, изявите като диджей и актриса, сега тя има и първи музикален сингъл. В “I Don’t Mind” под псевдонима GLOW тя пее за края на любов, който не си заслужава съжаленията. За световната визия на клипа е отговорен екип, в който влизат стилистите Слав Атанасов и Хубен Хубенов, както и самата Глория. Посланието ѝ като режисьор е за приобщаване на жени с различен произход и външен вид.

КИНО

„Целият свят гледа“

Новият филм на Арън Соркин ни пренася в 1968 г., когато група американци организират протест срещу войната във Виетнам по време на Конвенцията на демократическата партия. След като се стига до сблъсъци с полицията, към така наречената Седморка от Чикаго правителството повдига обвинения за конспирация и бунт срещу държавата, а публичният процес срещу гражданите повдига редица обществени въпроси. „Процесът срещу Седморката от Чикаго“ излиза в Netflix на 16 октомври, а в него ще видим Саша Барън Коен, Еди Редмейн, Майкъл Кийтън, Джоузеф Гордън-Левит и др.

Заедно докрай

„Супернова“ събира двама от най-обичаните актьори на своето поколение, за да разкаже трогателната история за любов и единност. Колин Фърт и Стенли Тучи са в ролите на Сам и Тъскър – двойка, която е заедно две десетилетия, а сега се сблъсква с диагнозата деменция. Преди тя да е завладяла необратимо Тъскър, двамата се отправят на пътешествие из Англия, посещавайки за последно роднини, приятели и свои любими места, в опит да изживеят пълноценно времето, което им остава.

Цената на гения

Новият обещаващ минисериал на Netflix е екранизация по едноименния роман на Уолтър Тевис. Той ни среща с Бет Хармън – сираче, което се оказва феноменален състезател по шах, а на 16-годишна възраст вече участва в национален шампионат. Талантът и успехите на детето чудо имат и своя цена, като с напредването в спорта самотата и саморазрушителното му поведение се задълбочават. “The Queen’s Gambit” разглежда историята на момичето от 8 до 22-годишна възраст, като от 23 октомври в ролята на порасналата Бет ще видим Аря Тейлър-Джой.
 

ОЩЕ

Повече от 40 години история

Признавам си, че бях в шок, когато преди малко проверих възрастта на Иман. Друго също толкова удивително при нея, колкото и външният ѝ вид в момента, е нейната невероятна история от Сомалия до световните модни подиуми. Пред Vogue 65-годишният супермодел се връща назад във времето със спомени за 17 свои визии от началото на кариерата си през 1975 г. до сега – от котешката пътека през МЕТ Гала до роклята Donna Karen, която отново успява да облече 30 години по-късно - дори самата дизайнерка не може да повярва това в началото на 2020.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти