Дъщерята на Юлиан Вергов с роля в "Откраднат живот"

Дъщерята на Юлиан Вергов  с роля в "Откраднат живот"
Снимка: netinfo

През месец ноември феновете на най-успешния български медицински сериал ще получат дългоочакваната възможност да се срещнат с любимите си актьори на специално събитие. Въпроси, свързани с най-интересните моменти от снимките, автографи и атрактивни изненади ще бъдат част от звездното събитие, което ще се проведе на 11 ноември от 17:00 ч.

Истинските почитатели на сериала ще имат възможност да чуят най-интересното от продуцента на „Откраднат живот“ – Евтим Милошев и звездите на хитовата продукция. 

Екстремни ситуации ще съпътстват героите в новите епизоди на сериала, тази седмица по NOVA. Доцент Банков ще бъде поставен на ръба между живота и смъртта, която ще бъде и първата промяна в отношенията му с д-р Огнянова. Д-р Романова ще се изправи пред големия въпрос – да признае всичко и да остави завинаги спешното отделение или да забрави случилото се с Калин.  

Тази вечер от 20:00 ч. зрителите на „Откраднат живот: Чуждо тяло“ ще видят още един специален гост в ролята на пациент. Дъщерята на Юлиан Вергов – Алена, ще прекрачи прага на МБАЛ „Св. Кирил“, за да стане част от нов медицински казус.

По време на днешното издание на "На кафе"  водещата Гала разкри, че Алена ще бъде в ролята на 15-годишната Алиша. Тя ще се окаже „ябълката на раздора“ в отношенията на Вяра и Борис, на които отново ще се наложи да изясняват лични отношения на територията на болницата.

Снимка: netinfo

Какъв инцидент ще претърпи доцент Банков? Ще бъде ли поставен брака на Калин и бъдещето на Романова на карта? – зрителите ще разберат тази седмица в епизодите от вторник до четвъртък, в 20:00 ч. по NOVA.   

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.   

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти