Драматични събития отключват емоциите на героите в “Откраднат живот: Чуждо тяло“

Драматични събития отключват емоциите на героите в “Откраднат живот: Чуждо тяло“
Снимка: netinfo

Първи интимни мигове ще отключат емоциите у доцент Банков и д-р Огнянова в новите епизоди на в "Откраднат живот: Чуждо тяло" тази седмица, от 20:00 ч. по NOVA. 

Една целувка ще се окаже недоразумение или начало на нови отношения за двамата лекари. Въпросите за миналото и за бъдещето ще терзаят д-р Огнянова, която ще направи първи стъпки към директора на болницата.

„За Виктор Банков е изключително трудно да допусне нов човек в живота си. Недоразуменията идват от тайните в миналото, които все още голяма част от лекарския екип се опитва да разгадае. Огнянова ще трябва да извърви своя път до сърцето на Банков“, коментира екипа на най-успешния български медицински сериал. 

Тази седмица малкият Коко ще изиграе ключова роля в бъдещето на Наталия и Калин. Невинни детски думи ще преобърнат техните отношенията, а бракът им отново ще бъде заложен на карта.

Д-р Стилянова ще предприеме една от най-големите начинания в живота си – разговор с екипа на болницата за закупуване на робот Да Винчи, с който доцент Захариев да оперира.

Д-р Хинова и доцент Мазов ще преживеят истинско сътресение в живота си. Романтична ваканция ще се превърне в истински кошмар, след който двамата никога няма да бъдат същите. 

Снимка: netinfo

Ще разкрие ли доцент Банкова най-дълбоките си мисли и чувства пред д-р Огнянова? Какво ще се случи с доцент Мазов и д-р Хинова в предстоящите епизоди? – ще разберете тази седмица, от вторник до четвъртък в  20:00 ч. по NOVA. 

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да гледате отново в NOVA PLAY.   

Каним ви да станете част от срещата между звезди и фенове по време на специалното събитие на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот“.

Ще Ви очакваме на 11 ноември от 17:00 ч. в Sofia Ring Mall, където ще научите най-интерсното от емблематичните лица на продукцията.

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти