Доказано: Жените си падат по мъже с коремчета

мъж бира коремче
Снимка: Istock

Мъжете, които не избягват физическата активност, но определено предпочитат компанията на бирата и носят телесни последствия от страстта си към нея, могат да дишат спокойно - дамите предпочитат татенцата с леки наченки на шкембе пред мачовците, които ваят коремни мускули в залата за фитнес.

Според резултатите от ново проучване представителките на нежния пол оценяват по-високо собствениците на т.нар. "татково тяло", отколкото изваяните им в тренировъчната зала събратя.

мъж бира коремче
Снимка: Istock

Допитването на Планет Фитнес, обхванало 2217 души, сочи, че 65 процента от участниците - с 8 процента повече в сравнение с миналата година, намират за по-секси естествено изглеждащите телесни форми.

Разбивката по полове показва, че 51 процента от жените смятат леко шкембестите татенца за по-привлекателни от изваяните мъже.

Внушителните 78 процента от дамите вярват, че зад "татково тяло" се крие мъж, който се чувства добре в собствената си кожа и това го прави по-уверен.

мъж бира коремче
Снимка: Istock

Не само дамите, но и нарастващ процент от мъжете "прегръщат" естествената си визия. Седемдесет и девет процента от представителите на силния пол - с 13 процента повече в сравнение с миналата година, казват, че приемат телесата си такива, каквито са.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти