До моето Аз след 5 години: Здравей, Страхливке!

До моето Аз след 5 години: Здравей, Страхливке!
Снимка: Thinkstock

Приятели на Edna.bg - както знаете Edna.bg празнува 5-ти рожден ден и раздава 5 прекрасни парфюма Chanel No.5 като награди в своята тематична празнична игра. Всичко за нея и как можете да се включите и вие - прочетете ТУК.

А сега споделяме и един от текстовете на участници в играта, които получихме по темата "До моето Аз след 5 години", с която ви предизвикахме...

Здравей, Страхливке! Да, да, точно ти, същата страхлива с трепкащо сърце при всяка една трудност или лоша новина. Как си? Как е минал живота ти за тези пет години? Дано си станала по-мъдра, спокойна и отстояваща мечтите и целите си жена.

Виждам те променена, улегнала и още по-щастлива. Наред с всичко си майка на вече две прекрасни и лъчезарни слънца. Лъчи е голям, на цели 9 години, леле как звучи.

Семейството се е увеличило с още едно здраво, нежно и мило дете. Животът яи е грабнал, но това не ви пречи да сте все същите усмихнати и забавни хора. Е, ти си променена, трезво мислеща жена и щастлива майка и съпруга. Да, така те виждам, Страхливке.

Животът минава, хората се променят, ти също. Все така силна с една лека и загадъчна усмивка си. Минала си още трудности, но и много повече хубави мигове, които са те променили и лека полека си станала още по-силна и вече не толкова страхлива. Виждаш ли, няма страшно...

Както казва Лъчи: „Мамо, видя ли, няма страшно, нищо страшно няма“.

Приемай случващото се с лекота, не се измъчвай и обвинявай за неща, независещи от теб. Не можем да променим целия свят, колкото и да ни се иска. Но пък можем да продължаваме да се борим, за да пребъде доброто! Ти не си се отказала да помагаш на всички, но си започнала да мислиш и за себе си.

Браво, време беше! Дано си сбъднала и мечтата си, да си имаш къщичка с две липи отпред. С мечтаното малко зелено дворче и бягащи из него дечица. Дано тази топлина, с която се изпълва сърцето ти при мисълта за това, вече е реална и още по-силна. Желая ти да си спокойна и всички около теб да са здрави и щастливи.

И така, мила ми Страхливке, вече си една 35-годишна истинска жена, майка и съпруга. Продължавай да се гордееш с това, защото затова живеем, да oбичаме и да бъдем oбичани! Всичко друго е преходно...

Автор: Искра Стойкова

Включете се и вие в нашата игра "Edna на 5 " ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти