До моето Аз след 5 години: Здравей, Прекраснице!

До моето Аз след 5 години: Здравей, Прекраснице!
Снимка: Thinkstock

Приятели на Edna.bg - както знаете Edna.bg празнува 5-ти рожден ден и раздава 5 прекрасни парфюма Chanel No.5 като награди в своята тематична празнична игра. Всичко за нея и как можете да се включите и вие - прочетете ТУК.

А сега споделяме и един от текстовете на участници в играта, които получихме по темата "До моето Аз след 5 години", с която ви предизвикахме...

Здравей, Прекраснице!

Пише ти Edna млада вдъхновена жена, на 25 години, която ще те направи Edna зряла вдъхновяваща жена, след точно 5 години.

Преди точно толкова започнах самостоятелно да чертая и планирам пътя си в живота, и след четвърт век на тази земя научих, че понякога плановете се объркват. Но това е чарът на съдбата ни - да се изненадваме, да сме провокирани, да съумеем да се справяме с трудностите.

Затова сега уверено мога да ти разкажа, какво да очакваш от себе си днес. Преди да започнеш да четеш, направи си новата любима закуска - смути с боровинки и лавандула. Ще си прочела за него наскоро - в edna.bg, и оттогава ще си заменила сутрешното кафе. С изненада откриваш, че хранителните вкусове се променят с времето- съвсем до скоро не разбираше защо авокадото е храна. Почакай - изведе ли кучето?

Знам, че винаги си обичала животните, но само да ги гледаш и да им се радваш отстрани. Просто защото нямаше сила, която да те накара да станеш рано сутрин от леглото, заради друго същество. Но на 30 тази сила идва - сега усещаш че енергията и любовта, които извират от теб, трябва да бъдат споделени - с малката бигълка, с любимия мъж...

И така след двуседмичната екскурзия из Китай миналата година, в семейството беше приютена Лея. В нейния предишен дом, с появата на бебето, вече не можели да се грижат за куче, и така тя намери любов при теб. Ти знаеш, че е добре децата да растат в компанията на животни, защото самата ти си пораснала така, затова няма да е проблем, когато скоро се зарадваш на тази очаквана новина. Той ти подари Лея за 30-тия рожден ден, защото винаги е знаел, че ще имате куче заедно. И не само куче.

Снимка: Thinkstock

Няма да те бавя още много, защото знам, че си нетърпелива да потърсиш хотел за следващото пътуване. Ето нещо, което не се промени в теб за 5 години - тази жажда за нови дестинации. Сигурно ще е някъде из Тоскана. Откакто изкара първо ниво по италиански език, нямаш търпение да се изфукаш какъв добър акцент имаш.

Остави си време следобед да отидете на разходка с колелетата. Тренировките след работа във вторник и четвъртък, са за здраве, а съботните занимания - за удоволствие. Пък и утре имаш среща с онова 25-годишно момиче, което беше на стаж при теб. Отдели и нужното внимание, има какво да научи от теб, което в университетите не се учи. От 10 години работиш все с хора, а от това по- ценен опит няма.

Сега те оставям да избереш секси спортно-елегантна рокля, да сложиш малко спирала и гланц, онези нови балеринки, за чиято доставка толкова време чакаше, и да отидеш до борсата за цветя. Да, днес ще си купиш фрезии, а той ти е обещал специална вечеря, която ще приготви съвсем сам (е, може би ще купи десерта, но ти ще си доволна, особено ако е сладолед).

Снимка: Thinkstock

Хвърли един бърз поглед в огледалото на излизане... Права съм, нали?

Автор: Божидара Мирчева 

Включете се и вие в нашата игра "Edna на 5 " ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти