До моето Аз след 5 години: С обич и огромно любопитство, мечтателката от миналото

До моето Аз след 5 години: С обич и огромно любопитство, мечтателката от миналото
Снимка: Thinkstock

Приятели на Edna.bg - както знаете Edna.bg празнува 5-ти рожден ден и раздава 5 прекрасни парфюма Chanel No.5 като награди в своята тематична празнична игра. Всичко за нея и как можете да се включите и вие - прочетете ТУК.

А сега споделяме и един от текстовете на участници в играта, които получихме по темата "До моето Аз след 5 години", с която ви предизвикахме...

Здравей Силви,

Убедена съм, че в тази ранна утрин отново си на линия с чаша кафе и желание да постигаш поредната мечта. Неугасващият огън в душата ти отново гори с пълна сила, но е станал някак по-спокоен и пламъците не избухват спорадично неконтролируеми, а методично и целеустремено поглъщат желаното.

Усещането да владееш положението и най-вече собствения си живот е прекрасно и опиващо, а ти, сигурна съм, ти си успяла да реализираш точка по точка плануваното. Любопитно ми е каква част от стената с мечти претърпя някаква модификация и колко от тях се реализираха в началния си вариант от вижън борда? По-голямата! Браво!

Пет години са и много и малко. За теб мечтателката те са си цяла вечност с възможности за интензивно творчество, адреналин и океан от приключения. Сега за теб центърът на твоята вселена домът и семейството с 3 деца и нормален, разбиращ и подкрепящ те мъж са факт. А помниш ли колко бленуваше момента с близнаците Кая и Давид и срещата с Митака?

Да, мечтите стават реалност, когато човек направи правилните стъпки в контемпорарито със съдбата. А ти, мила, демонстрира завидна техника и майсторството на разкрепостен хореограф като напълно изрази себе си в постигнатото. Вярно, костваше ти доста работа с огледалото, часове пот и сълзи, четене и борба със самата себе си, но си заслужаваше усилието. Сега ти си себе си, на своя път, изживяваш големите си мечти с наслада и споделяш тръпката с него – човекът, който искаше и трябваше да се появи.

Сигурна съм, че 5 години след онзи момент ти вече имаш успешният модел социална бронежилетка и продължаваш с уроците по щастие. Учители за последното винаги ще намериш, та само виж Джанлука Ваки.

Аз вярвам в теб и в твоя прогрес.

С обич и огромно любопитство, мечтателката от миналото

Автор: Силвия Христова

Включете се и вие в нашата игра "Edna на 5 " ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти