Дистанционното обучение през погледа на родителите

Асоциация Родители
Снимка: Асоциация Родители

Въвеждането на извънредно положение и свързаното с това масово прилагане на дистанционно обучение постави в нова ситуация всички участници в образователния процес – учителите, учениците и техните родители. За бреони дни на учителите се наложи да се разделят с традиционния модел и да направят сериозна крачка в онлайн пространството, така че образователната система и нейните хиляди ученици да не загубят ритъм. От друга страна – родителите се оказа по-близо от всякога до учебния процес. Сега всеки може да наблюдава отблизо комуникацията, инвестицията на усилие и време.

„В Асоциация Родители от години работим за подобряване на взаимодействието между семейството и образователните институции. Целта на анкетата, която създадохме, е с помощта на родителите да проследим промените в модела на това взаимодействие през последните две седмици. Така ще можем да бъдем максимално полезни чрез подкрепата, която оказваме както на родителите, така и на учителите, да изградят конструктивни и ползотворни отношения в интерес на децата“, споделя екипът от професионалисти, който моли родителите да бъдат искрени в отговорите и позицията си.

Анкетата е насочена към впечатленията на родителите от учебния процес, отношенията с учителите, децата и другите родители в периода от въвеждането на дистанционното обучение. Попълването й отнема около 10 минути. На финала присъстват въпроси, които събират демографска информация за целите на анализа на данните. Анонимността на всеки родител е гарантирана. Линк към въпросника ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти