Да живееш своята уникалност?

Да живееш своята уникалност?
Снимка: Thinkstock

Повечето хора мразят себе си. Живеят с партньор, с когото не искат да живеят. Работят работа, която не искат да работят. Общуват с хора, с които не искат да общуват. Дори почиват на места, на които не искат да почиват. Всичко това го правят, защото "трябва", "какво ще кажат хората", "все така правим", "мама така каза", "тате така каза" и т.н. Много често такива съзнавани или още по-лошо – несъзнавани мисли и изводи ни управляват.

Повечето религии говорят за любовта към ближния. Има някаква заблуда, че това изключва любовта към себе си. Няма как да обичаш другите, ако не обичаш себе си. Любовта към себе си има неочаквани измерения, ако си я позволим.

Например, истинската любов към себе си е да се трудиш. Да се трудиш, като избираш как да се трудиш, следвайки стратегията и авторитета си за вземане на правилни решения. Само така може да изпълниш мисията в живота си и да изразиш уникалността си. Всякакви мисли, че най-добре е да си лежиш и почиваш цял живот, не са любов към себе си, а по-скоро омраза към себе си, защото сам си пречиш да се проявиш.

Удовлетворението идва от намирането на вътрешния авторитет. Всички ние можем да изберем да живеем своя живот или да живеем живота на другите. Да правим нещо, защото "така трябва", или да послушаме гласа на уникалната си същност. Всеки има уникална същност. Обикновено тя е потисната от обкръжаващата ни среда. Когато обаче тя бъде изразена... уау... това носи удовлетворение и приятното учудване от това колко различен и истински може да бъдеш. Този вътрешен авторитет е в основата на всяка изява на личността във всичките ѝ форми: от това какво духовно учение ще избереш до това как да организираш финансите си.

Всички живи същества сме част от цялото. Ние не сме отделени. Свързани сме с цялото посредством океана от неутрино, а с другите посредством нашите аури, които са невидимото енергийно поле, което ни заобикаля. Част сме от цялото, но същевременно сме уникални.

Личният ни, професионален и духовен живот се базират на вземането на решения. От това дали решенията ни са правилни зависи дали ще се чувстваме добре или болезнено и некомфортно. А решенията са правилни, когато идват от вътрешния ни авторитет и служат за изява на нашата уникалност.

Хюман Дизайн ("Дизайн на човека") е наука за вземане на правилните решения. Решения, които са си лично наши и служат на нас. С Хюман Дизайн можем да се научим да изразяваме и живеем своята уникалност. С Хюман Дизайн можем да се опознаем и да започнем да се обичаме такива каквито сме – уникални.

Можете да посетите лекцията на Божидар Цендов, за да научите повече за Хюман Дизайн и да откриете стратегията и авторитета си за вземане на правилни решения. Научете как да откриете и следвате уникалната си същност.

"Опознай се" е празник на личностното развитие и здравословния начин на живот, който ще се проведе на 28 и 29 септември в Южния Парк в София. Всички наши почитатели могат да се възползват от специална отстъпка за лекциите по време на събитието като използват Промо код: EdnaBG, който трябва да въведете тук.

ЗА ЛЕКТОРА: Божидар Цендов е международно сертифициран анализатор в системата "Хюман Дизайн" ("Дизайн на човека") и преподавател на "Заживей дизайна си". Работи основно в областта на личностното развитие и постигането на професионален успех. Той е един от малкото хора, които се занимават с изграждането на нужните духовни и енергийни основи за осъществяване на успешно бизнес начинание. Това включва и организации с идеална цел, както и каквато и да е организирана форма на човешка дейност.

Автор: Божидар Цендов

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти