Да преоткриеш секса след развода: „Свободна“ на Лора Фрийдман Уилямс

книга Свободна
Снимка: Hybrid Books

Пикантна, но не и долнопробна, интелигентна, но не и морализаторска, „Свободна. Истории за секс и срещи след края на брака“ на Лора Фрийдман Уилямс разказва какво е една жена да преоткрие сексуалния си живот на средна възраст.

Ако някой бе казал на четирийсет и шест годишната Лора Фрийдман Уилямс, че след няколко години ще преживее най-великолепния секс в живота си, и то с мъже, различни от съпруга ѝ, тя би му се изсмяла в лицето.

книга Свободна
Снимка: Hybrid Books

Лора е щастливо омъжена неработеща майка с три деца и с планове да остарее до съпруга си. Е, сексът е вече донякъде по задължение, а и животът им наистина се върти основно около децата, но нима при другите е по-различно?

И тогава идва шокиращото откритие – той има връзка.

След пет месеца, изпълнени с бурни емоции, Лора за пръв път от двайсет и седем години се оказва сама и се изправя пред избор: да се срине или да опита да се съвземе. С малко приятелска подкрепа и след една възхитителна еднократна забивка тя осъзнава, че притежава сексуален апетит, за който досега не е подозирала. А също и че да си майка, не означава да пренебрегваш желанието.

Можеш да си независима, да си добра майка, а в същото време да се радваш на вълнуващ сексуален живот. Нали?

От G-точката до „плешивината“, от мръсните разговори до срещите, превърнали се в провал, „Свободна“ е смел, искрен и забавен разказ за живот, обърнал се с главата надолу. Откъс от книгата прочети ТУК.

Можеш да спечелиш „Свободна“, като се включиш в нашата игра в Instagram, където заедно с издателство Hybrid Books подаряваме три бройки!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edna.bg (@ednabgofficial)

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти