Да бъдеш бременна или твоята нова професия

Да бъдеш бременна или твоята нова професия
Снимка: Thinkstock

Ето го и него: 99 % точност, държиш го в ръката си, необходими са 3 минути и можеш да провериш резултата. Две чертички – бременна, една чертичка – в безопасност си.

За някои хора двете чертички са мечтата на живота им, чакали са положителния резултат толкова дълго, повече от радостни са, това ще даде смисъл на съществуването им, това ще ги направи щастливи завинаги и т.н., и т.н.

Моят случай?

Сама съм в банята на хотела, където съм отседнала за седмицата, заради служебно обучение в столицата, гледам отражението си в огледалото, държа теста в едната си ръка и мобилния си телефон, който показва времето, в другата и се чудя дали да погледна резултата или не.

Продължавам да си мисля, че това не може да е истина, трябва да има друго обяснение. Много хора се опитват да имат деца с години и то без успех, това не може да се случва точно на мен.

Преувеличавам както винаги. Всичко ще бъде наред. Поглеждам резултата. Познайте какво – две чертички.

И така, новата ми професия: да бъдеш бременна.

Казват, че заради хормоните, можеш да реагираш по странен начин, дори и да си го очаквала и да си се надявала. Емоциите ти надделяват и могат да те изненадат.

Започваш да се смееш, започваш да плачеш, започваш да крещиш, хвърляш теста на пода, имаш паник атака, подскачаш из стаята, обаждаш се на хора, които обичаш.

Много различни реакции...

Аз седнах на земята и започнах да гледам в пространството. Съзнанието ми – празно, напълно празно за няколко минути. По-късно, когато се върнах към реалния живот, се обадих на бащата и започнах да плача, питайки го какво ще правим.

Пожелайте ми успех – ще ставам майка!

Автор: Александра Георгиева

Прочетете още от Из@dna:

Остави го да ти покаже как се прави левият завой на борда...

Има нещо в картофената гозба на баба....

Няколко въздишки обич

Да си влюбен или обичан?

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfo.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти