Бенедикт Къмбърбач организира Брекзит, Стиви Уондър получава наследник, а деца учат Жизел Бюндхен да танцува (Плейлистът на Edna №22)

Бенедикт Къмбърбач
Снимка: Getty

Деница Димитрова

За понеделнично зареждане с енергия - заповядайте новия Плейлист на Edna с музикалните парчета и трейлъри от изминалата седмица, на които си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

За смисъла на Коледа

Джон Леджънд продължава да се грижи за коледното ни настроение. Поредното му празнично видео е към парчето “What Christmas Means To Me”, част от неговия пресен албум “А Legendary Christmas”. Това всъщност е кавър на едноименната песен на Стиви Уондър от 1967 г., когото виждаме на кадрите и чуваме с емблематичната му хармоника. Единственото лошо е, че парчето няма пълни 3 минути продължителност, затова си го пускаме на repeat.

Когато любовта лекува

„Любовта лекува“ е не само заглавието на бъдещия сезон на „Откраднат живот“, но и част от посланията на Свилен Ноев и Михаела Филева в съвместното парче. „Хронометър“ носи почерка на вокалиста на „Остава“ и заряда на музиката им, а видеото ни напомня да целим времето си с любимите хора, защото е това, към което ще се връщаме винаги.

Обратно на терена

След катастрофата, която Дивна преживя зад волана, новата песен на вече 21-годишната изпълнителка е посветена на пострадалата ѝ приятелка Кристин. Във „всичко/нищо“ усещаме музикалното влияние на Бионсе, а клипът показва DIVNA готова за нови постижения, докато звученето заразява със същия хъс.

КИНО

Политика по сценарий

Макар официалното оттегляне на Обединеното кралство от Европейския съюз още да не е факт, това не пречи да бъде заснет филм по темата. Лентата „Брекзит“, която HBO пуска през януари, проследява кампанията на политическия съветник и стратег Доминик Къмингс сред британските граждани за напускане на ЕС. В главната роля е Бенедикт Къмбърбач, който ще ни покаже тактиките на влиятелната политическа фигура, за която не знаем почти нищо – а трябва.

Официална покана от имението

След края на сериала „Имението Даунтън“ създателите му заговориха за пълнометражен филм, а ето ги и първия поглед към обещаната продукция със същото заглавие. Тя представя нова глава в живота на семейство Кроули и тяхната прислуга. Макар още да не е съобщен конкретният сюжет, знаем поне, че на линия отново ще бъдат Мишел Докъри, Хю Боневил, Маги Смит и още от старите познайници.

Да опитомиш дивото

След като тази година Робърт Редфорд се сбогува с работата пред камера (за последната си главна роля ви разказах тук), името на холивудската легенда продължава да ни привлича, този път като изпълнителен продуцент на „Мустангът“. Филмът разказва за затворника Роман Коулман (Матиас Шьонертс). Като част от програма за рехабилитация той започва да опитомява диви коне, от които има какво да научи за себе си и живота.

ОЩЕ

Тренировка мечта

Жизел Бюндхен и Джеймс Кордън се срещат с най-жестоките инструктори, които не те оставят на мира цял ден. Но как да им устоиш, искаме и ние такива! Видеото с бразилския модел е част от поредицата на предаването му, в която деца по свой начин показват на известни личности как да танцуват. Не ви трябват видеа с упражнения, пускайте тези и започвайте!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти