Ако сънувате тези неща, сте от рядък вид хора

Сънищата ни представляват единствения момент, в който можем да правим неща, които иначе не са възможни в реалния живот. Да, не ги правим наистина, но понякога сънят ни може да бъде толкова интензивен и ясен, че всичко се случва сякаш наяве. 

Колкото и да са изследвани сънищата, все още не разбираме напълно целта им. Дали тези лишени от логика сюжети, които се разиграват в съзнанието ни, докато спим, имат някаква практична функция или са свързване с една друга, непонятна за нас реалност?

Мозъкът ни умее да създава красиви, вълнуващи, понякога странни и дори ужасяващи картини в алтернативни светове. Поради някаква причина обаче, някои обикновени предмети и действия изглежда никога или съвсем рядко се появяват в сънищата ни, докато други нетипични действия като летене със слонове, битки с извънземни или каране на мотоциклети в космоса може да са част от нормалния репертоар на сънищата ни. 

Това защо не можем да видим или направим някои неща в сънищата си, на които сме напълно способни в будния си живот, има някои неочаквани обяснения. А ако сте убедени, че ви се е случвало да сънувате някое от тези неща, то вие може да се смятате за истинска рядкост - част сте от един много малък процент хора.

Нещата, които не можем да сънуваме

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти