Ако обичаш кафе, трябва да посетиш тези места

Ако сте истински ценители на хубавото, качествено, ароматно и добре изпечено кафе, то вече знаете колко магическо може да бъде, осообено в дните, когато имаме нужда от нещо освежаващо и ароматно, за да се ободрим. Има безброй причини да обичате тази прекрасна напитка като някои от тях дори са свързани с подобряване на здравето и оформянето на фигурата.

Знаете ли всъщност, че според легендата, етиопските пастири първи започнали да употребяват кафе след като видели колко енергични били козите, похапващи плодовете и листата на това растение.

Къде обаче можете да се насладите на наистина качествено кафе в столицата? В новия епизод на уеб поредицата за градски живот и култура URBAN LIFE, водещият Алекс Петренко тръгва на своеобразна „кофеинова експедиция“, за да ни покаже своя ТОП 3 на най-добрите coffee shops в София, където можете да опитате уникалния вкус на истинското кафе.

Къде можете да получите безплатна кофеинова напитка, как се прави етиопско филтър кафе и колко добре изпечено трябва да е перфектното за събуждане такова – гледайте!

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти