Ако имате бенка на някое от тези 4 места по лицето си, значи сте родени с късмет

бенка по лицето
Снимка: iStock

Всеки човек има бенки на различни места по лицето и тялото и тяхното местоположение изглежда е случайно. Според много хора и традиционни вярвания това обаче не е точно така.

Физиогномията или разчитането на лицето е древна практика за оценка на характера, личността и дори бъдещето на човек въз основа на различни негови черти. Причината за подобни теории е, че нашите действия и мисли произтичат от различни способности, с които сме родени. За които пък се вярва, че са отразени върху лицето ни.

Корените на физиогномията вероятно са в Китай, защото именно оттам научаваме най-много за различните сигнали, с които лицето издава какво носим в себе си.

Според китайските вярвания бенките могат да символизират богатство и късмет. Това зависи от тяхното разположение по лицето ви. Разбира се, дори да имате бенка на едно от тези места, това не значи, че съдбата ви вече е предначертана и нищо не може да я промени. Бенката може да подскаже само какво носите в душата и характера си по рождение, а това как ще използвате и развиете своите качества, зависи само от вас.

И все пак винаги е интересно да научим нещо непознато за себе си, затова проверете кои са 4-те места по лицето, които говорят, че сте родени с късмет, както и как можете да привлечете щастието в живота си:

Ако имате бенка на тези места, значи сте родени с късмет

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти