Агент Мия Язова и дъщеря ѝ в „Здравей, България“: „Мистерията в „Дяволското гърло“ започва да се разплита тази вечер“

„Вече сме близо до разкриването на убиеца в „Дяволското гърло”. По класическата схема на криминална история, която следва този сериал, в следващите три серии ще започне да се разплита мистерията. Разплитането ще започне още в епизода довечера. На героите ще има се наложи няколко пъти да влязат в пещерата. Кулминацията ще е в дванадесети епизод. Изходът на тази история ще изненада мнозина”, разкри Теодора Духовникова в „Здравей, България”.

► Теодора Духовникова пред Edna: „Много години минаха, за да възприема себе си като артист“

Актрисата гостува в сутрешния блок на NOVA заедно с Павела Апостолова, която влиза в ролята на нейната дъщеря Диана в криминалната драма. Двете изградиха невероятен екранен тандем, който завладя сърцата на зрителите.

Дяволското гърло
Снимка: NOVA

„Децата в такава ситуация се чувстват много пренебрегнати от липсата на майчина грижа и я търсят в друг човек. Това е случаен избор, защото тя жадува нещо да се случи в живота ѝ”, сподели Павела Апостолова за своята героиня в сериала. Младата актриса разкри, че да си партнираш с такива професионалисти е прекрасно  изживяване, а снимките на „Дяволското гърло” са ги сближили изключително много.

Дяволското гърло
Снимка: NOVA

„Предстоят много интересни събития и неочаквани обрати. Сценаристите са много добри. Изключително сме щастливи от широкия отзвук, който „Дяволското гърло” има и колко много хората се вълнува от този сериал. Всички питат кой е убиецът”, допълни Теодора Духовникова.

Дяволското гърло
Снимка: NOVA

Разплитането на мистерията започва в новия епизод на „Дяволското гърло" – тази вечер в 22.00ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на “Дяволското гърло“ във Facebook.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти