8-те най-луксозни почивки в света

8-те най-луксозни почивки в света
Снимка: netinfo

Едва ли има човек, който не обича да пътешества и да опознава нови дестинации. 

А когато става въпрос за по-висок клас почивки, удоволствието е двойно по-голямо.

Днес ще ви покажем 8 от най-луксозните пътувания и преживявания по света, които можете да предприемете.

Ето и кои са те:

В покоите на султана

Туристическа агенция предлага на клиентите си шанса да живеят като истински индийски шейхове. Пътешествието до Индия включва нощувки в езерния дворец Удайпур, двореца Умайд Бхаван и двореца Рамбах в Джайпур и разбира се, обслужване като за истински владетели.Цялото луксозно изживяване се предлага за цената от 1,670,200 щатски долара.

Обиколи 31 хотела за година

Холдингът, който притежава висок клас хотели по цял свят "Аман" (Aman Resorts), предлага на отбрани клиенти специална услуга, носеща името "Годината в Аман". Това представлява пакет от резервации за всичките 31 хотела - с възможност да отседнеш във всеки един от тях в рамките на една календарна година. А хотелите се намират на дестинации като Мароко, Тайланд, Япония, Шри Ланка и др. Годишният абонамент за хотелите "Аман" възлиза на 286,000 щатски долара. 

Ездач в призрачния град

Чували ли сте за Дънтън Хот Спрингс, Колорадо? Известен още призрачния град. Всеки, който желае, може да се наслади на реставрирания комплекс срещу сумата от 147 000 щатски долара седмично. Това е цената на привилегията да бъдеш ездач в призрачен град. 

Посещение до ръба на земята

Искате ли да имате шанса на живота си да видите Южния полюс? Е, в този случай можете да се запишете за една такава обиколка. Ако предприемете такова приключение, вашата експедиция ще започне от Великобритания с полет до Кейптайн, а оттам ще ви поемат полярни изследователи. Лагерът може да се направи само 3 пъти годишно и има ограничена квота, а именно - само 6 туристи. Цената му е 71 000 щатски долара. 

Да си наемеш... остров

Да, възможно е. Можете да вземете под наем за период по избор във Фиджи. И разбира се, да си поканите приятели, с които да се наслаждавате на екзотиката съвсем сами на острова в луксозно имение с обучен персонал, собствено производство на хранителни продукти, включително месо. Ако успеете да се вместите в обем до 72 гости на острова ви, можете да го наемете за седмица за 1 068 790 щатски долара.

Сафари за милион долара

Удоволствието да преживееш истинско сафари трае 111 дни и обхваща 12 страни, като предлага възможност на туристите да видят 18 от най-застрашените животински видове в света. Цената е 100 000 щатски долара, които се даряват на природозащитен фонд. 

Като Джеймс Бонд

10 дни и 494 000 щатски долара. Това ви е необходимо като време и средства, за да бъдете точно като Джеймс Бонд. Екскурзионна програма предлага почивка като на британския шпионин, която включва полети с частен самолет, пътуване на лична яхта със собствен фитнес и басейн, изба с отбрани вина и кино.

Вижте чудесата на света чрез частен самолет

Частен самолет с частен пилот - обиколка на света за 28 дни. Как ви звучи? Маршрутът, по който ще пътувате с тази екскурзия, включва емблематичните забележителности като Мачу Пикчу в Перу, каменните статуи на Великденските острови, операта в Сидни, Света София в Истанбул. Всичкият този разкош струва 108 500 щатски долара.

Прочети още:

Окриляващи цитати за пътешествия

Коя е най-скъпата туристическа дестинация?

Перфектните дестинации за жени, които пътуват сами

Кои са любимите ни дестинации в България

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти