8 принципа, които да следвате, за да подобрите кармата си

жена щастие природа усмивка медитация
Снимка: iStock

Кармата ни казва, че настоящите ни действия влияят на нашето бъдеще. Ето защо е важно да се държите правилно сега, така че по-късно в живота да имате възможно най-малко проблеми и неприятности.

Проблемът е, че никога няма да разберем как и кога ни е съдено да понесем наказанието за минали грешки и грехове. Може би кармата няма да ви застигне веднага, но има вероятност тя да дойде при вас едва в следващия живот. Не забравяйте, че всичко влияе на кармата – дори думите ви.

Следвайте няколко прости принципа, за да подобрите кармата и бъдещето си:

Опитайте се да действате според съвестта си

Ако искате кармата ви да е в идеален ред, направете това, което искате да направят с вас. В никакъв случай не правете сделки със съвестта си и не правете лоши неща за лична изгода. Съвестта е най-доброто нещо, което имаме, защото с помощта на нея често ставаме успешни. Да, може първоначално да се почувствате зле, но ако действате честно, сегашното ви страдание определено ще ви бъде приписано в бъдеще, връщайки се с голям късмет.

Доведете добрите неща до край

Намерението без действие е абсолютно безполезно. Ако сте искали да направите нещо добро за друг човек, но не сте намерили време или сте размислили, това няма да повлияе по никакъв начин на вашата карма. По някаква причина много хора живеят само според намеренията си, погрешно вярвайки, че ако искат да направят добро, но не го направят, това също ще им бъде зачетено в бъдеще. Това не е така, защото за кармата са важни действията, които водят до резултат. Вашите мисли и желание да помогнете на човек не му помагат. Добрият човек е този, който действа и не стои само на етап планиране.

Останалите 6 принципа вижте в нашата галерия:

Следвайте тези принципи, за да подобрите кармата си

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти